Tunngle

Zdravím všechny uživatele tohoto fóra chtěl jsem se zeptat když třeba spustim cs 1.6 a najdu si nějaký non steam server tak normálně hraju ... A ping mám takový podle mého připojení internetu.A když spustim cs 1.6 kliknu na záložku LAN a najdu si nějaký server přes ten tunngle a připojím se na něj tak ten ping co tam budu mít tak ten bude podle mého připojení internetu nebo bude vycházet z toho programu tunngle ? A dá se říct, že tunngle funguje podobně jako switch ?

Děkuji všem za odpovědi

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[78847] Tunngle

Nikdo mi neporadi ? :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[78848] Tunngle

Zvláštní otázka... Mám pocit, že jsem už dokonce i odpovídal O.o Ping tvého internetu ovlivňuje jakoukoliv komunikaci za každých podmínek. Pokud servery Tunngle něco dělají, nějakou dobu to trvá, a tato doba se k pingu samozřejmě přidá. Ale obvykle to nebejvá o nic víc, než na jakémkoliv herním serveru.. A navíc se takový ping přidá k pingu všech hráčů, takže proti nim nebudeš nijak znevýhodněn...
Tunngle jinak funguje jako hostovací server. Není to přímo lan, kdy hostem je jeden z účastníků hry. Tady je hostem server, který stále "existuje", a ke kterému se připojíš, a na kterém hraješ..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.