Total Commander 7.04a

zdravim, vcera se mi stala zajimava vec, zpustil sem Total Commander, a zjistil sem ze mi zmizela moje nejpouzivanejsi slozka .. dost sem se lek a tak sem otevrel "Tento pocitac" kde ale slozka je a jde z ni otevirat vsechno.. kdyz ale spustim TC tak slozka tam neni, nepomohlo ani nainstalovani novejsi verze TC.. nejake rady?

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[26151] nastavení

TC - konfigurace - možnosti - zobrazení - Zobrazovat skryté a systémové soubory ...
Zkuste a uvidíme ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ok slozka se zobrazila, kazdopadne kdyz vypnu zobrazeni skrytych souboru, zase zmizi, a nelze ji nijak prepsat kvuli ochrane proti zapisu. Neni to ale zadna systemova slozka, je to jen obycejna slozka kterou sem si vytvoril pro ukladani stahovanych veci z netu. Nejakym zpusobem je z ni najednou systemova slozka ktera je neviditelna.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

je nejaky zpusob jak to vratit tak aby byla zas viditelna? co se tyka pocitacu nejsem zadnej zacatecnik, takze vim ze sem to sam nezpusobil. navic nechci nechat Systemove soubory viditelne, protoze obcas jde na pc i mama a tak nechci riskovat ze by nejakym zpusobem smazala to co nema, takze bych rad mel sys.soubory skryte, ale tak aby mi nemizela ta slozka.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Samozřejmě, určitě se k tomu dostaneme.
Kde je složka uložená? Není tedy nastavena jako skrytá?
V průzkumníkovi (ne TC) klik pravým tlačítkem myši - vlastnosti - sdílení ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Neni nastavena jako skryta, jen se tak chovala. Disk mam rozdeleny na 2 casti -systemova s win. a zbytek kde jsou filmy,hry,dokumenty, apod .. a na tehle casti prave je i ta slozka, kam ukladam veci z netu.
ted sem zapl skryte soubory a obevila se, kdyz sem je vypl zase zmizela, kdyz sem tohle zopakoval asi 3x, slozka uz nemizi ani kdyz skryte soubory vypnu, a zustala tam kde ma. Takze se da rict ze problem je vyreseny. Na druhou stranu by me ale zajimalo jak se to vubec muze stat, nebo cim to je, ze slozka najednou sama od sebe zmizi :shock:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.