Spálený externí HDD

Ahoj mám externí HDD a při zapojení do zásuvky se z něj začlo koučit tak sem ho orzdělal vindal sem z děj všechny ty redukce a zapojil do pc, pc se zapl na 1 vterinu a zase vypl jak bych mohl dostat ty věci ven sám ? A kolik stojí obnova dat v něakejch firmách obchodech ?

http://www.pcporadenstvi.cz/stitky/zachrana-dat

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Sám asi nijak, respektive sehnat stejný disk, přehodit plotny do funkčního - je to náročné a nebezpečné.. Firma si za to veme 500-1500..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No o disc mi mi nejde jde mi oto co v něm je a riskovat, jaká firma by mi to udělala a něaká spolehlivá :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

udělá to kterákoliv, která se tím zabývá http://search.seznam.cz/searchScreen?sourceid=FF_3&q=odborn%C3%A1+z%C3%A...
Doporučit nějakou firmu nemohu, ještě jsem neměl tu smůlu, abych nějakou navštívil. Jinak někdy ani u těchto firem se nepodaří dostat data všechna, tak doufej, že tím zkratem hlavičky nepomlátily plotny, pokud ne je obrovská šance data zachránit. K té částce co psal Tomáš, připočti ještě cenu nového disku, pokud si nepřineseš svůj, ale to už je na domluvě.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Cena se určuje za celý HDD nebo za GB protoze mě jde jen o ty fotky který už jinde nemám a ty maj max 50 gb ani nevim kolik měly, já ten HDD šel reklamovat a řekli že se na obnovu dat záruka nevztahuje :(

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tak oni např. http://www.datahelp.cz/?gclid=CPnFqcLvk68CFUhG3wodBSksxQ zjistí co je na disku poškozeno a dle toho určí jak data zachránit, klidně tam zavolej a uvidíš, diagnostika je zdarma.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.