SP3 a AMD - velký problém

po instalaci SP3 dochází k cyklickému bootování, dá se dostat pouze do BIOSU, ale nedá se v něm nic smysluplného nastavit (jen tam jen primitivní základní nastavení jako datum, čas atd.). Přečetla jsem všecko možný, ale žádným způsobem se mi nepodařilo nahodit Windows. Co se s tím dá dělat? Poraďte prosím.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jde nám o to, co jste zkoušela - třeba kontrolu disků (master, slave) nebo bootování primárně nastaveno na HDD? Prosím o více informací (kolik disků, partitionů + co jste zatím zkoušela ať neradím zbytečně).

Obrázek uživatele nonentity

bootování z různých zdrojů, vložení flashe, dál nejspíš nic, jsem laik...

Obrázek uživatele nonentity

ještě dodám, že se jedná o notebook Acer Aspire 3050

Obrázek uživatele tatik

Mám pro Vás 2 dobré zprávy a jednu špatnou.. Takže první dobrá. Máte důvod si koupit nový notebook. Třeba výkonnější a už i s 4x USB. Ta špatná je, že AMD a SP3 dělají psí kusy a nejste ani náhodou sama. A ta druhá dobrá je, že se Vám pokusíme pomoci. :))
A teď vážně k problému. Jakou modrou smrt to "hází". Pokud žádnou, nastavte si v BIOSu, aby se modrá smrt zobrazovala. Značně to zjednoduší řešení problému. Existuje na to také opravná utilitka, která se dá vygooglit. To bych ale nechal na později. První tedy modrou smrt.

Obrázek uživatele nonentity

ta se nezobrazuje a pochybuju, že to v biosu nastavím, nedá se tam nastavit téměř nic.... je to jen nějaká nejzákladnější verze.... a notebook není můj, ale mé matky, potřebuje ho nutně k práci.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.