složky na ploše PC

Dobrý den,
mám WXP a když poklepu na jakoukoliv složku na ploše, otevře se mi klasický vyhledávač Start - Hledat, kde je přednastaven Cíl vyhledávání, tzn. složka, kterou chci otevřít. Poradíte mi, jak to odstraním? Nikdy se mi nic takového nestalo. Zkoušela jsem různá nastavení složky, ale nic nepomáhá. Provedla jsem OBNOVENÍ SYSTÉMU, projela jsem počítač CCleanerem, antivirem a HijackThis, ten jsem si nechala zkontrolovat a opravila 3 položky, ale je to pořád stejné. A protože jsem už stará baba, došla mi inspirace. Jestli má někdo alespoň tušení, o co jde, poraďte prosím. Děkuji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mě napadá snad jen opravná instalace, takovýhle problém jsem ještě neviděl.. snad jestli se vyjádří kolegové, až se dostaví..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Klikněte na volnou plochu prav. tlač.myši.Proveďte nastavení všech položek,podle konfigurace vašeho počítače.Na konec,aktualizujte plochu a restartujte počítač.To je vše.

Obrázek uživatele epetre

Děkuji, zkusila jsem aktualizovat a restartovat - nic. Ale přišla jsem na to, že když klepnu na složku pravým myšítkem a dám otevřít, otevře se mi normálně v pořádku. Třeba Vám to pomůže... vlastně mně, pokud Vás něco napadne.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Tak zatím mě nic nenapadá,zkuste počkat na vyjádření dalších kolegů.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ještě dovětek,co jsem radil v předchozím příspěvku,zkusil jsem to na svém NTB a vše mě funguje bez problému.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.