SetPoint - režim spánku

Do třetice, doufám že už naposledy. Chci si na jednu klávesu nastavit režim spánku, ale bohužel zase nevím jak to v SetPointu nastavit. Mám Logitech Illuminated keyboard a ta nemá na tuto funkci zvláštní klávesu.
Taky bych si chtěl nastavit na tlačítko na myši "Tento počítač", ale jediná možnost jak to udělat je přes klávesovou zkratku. No a když si k zástupci "Tento počítač" přiřadím jakkoukoliv zkratku a zkusím ji použít, nic se neděje.
A ještě bych chtěl na myš taky nastavit spuštění internetovýho prohlížeče, ale zase nevím jak na to.
Díky

Obrázek uživatele TheALuminium

Nevím jak jste s ostatníma postoupil ohledně této záležitosti, ale setPoint je prostě specifická věc, která nastavuje rozhraní myši. Nevím o ničem jiném co by jí dokázalo nastavit. Jedině software třetí strany, ale jestli existuje to vážně nevím. Z čehož mi vyplívá, že pokud to nejde v SetPoint tak to jinak nastavit prostě nepůjde. Režim spánku se dá nastavit pouze dvěma způsoby. Buďto máte takovou klávesu na klávesnici a pak stačí jen tuto funkci povolit v nastavení řízení spotřeby, anebo se dá v nabídce ukončení PC takováto nabídka zobrazit, záleží na operačním systému.

Obrázek uživatele Luk

Mám XP a teď musím pokaždé, když chci PC přepnout do režimu spánku přes Start-vypnout a podržím shift dokud se mi místo úsporného režimu neobjeví režim spánku. Doufal jsem, že to půjde nastavit na nějakou klávesu. Jde to aspoň nastavit tak, abych tam měl standartně zobrazený režim spánku místo úsporného režimu?
A můžete mi poradit proč mi nefunguje klávesová zkratka na zástupce Tento počítač?
Díky

Obrázek uživatele TheALuminium

Pokud je to přímo funkční klávesa na klávesnici, tak jediné co mě napadá je zkusit přeinstalovat ovladač na ní a zapojit jí do jiného portu, pokud není PS/2. Co se týká toho režimu, tak to bohužel nevím.

Obrázek uživatele vtmafian

Já tenhle problém s touhle klávesnicí taky řešil u XP, ale to tě asi zklamu, pokud to není možné nastavit někde ve win, tak to nejde, ale co sem teď přešel na win 7, tak právě v nich sem nastavil hybernaci pro tlačítko klávesnice, takže teď to funguje perfketně jak sem chtěl

Obrázek uživatele brozik146

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli jde nastavit rezim spanku, aby se mi pri nem nevypinal internet, abych mohl dale stahovat i pri rezimu spanku. Diky za odpoved. Odepisujte pls na email: JAKUBBROZ1997@seznam.cz

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, to potom režim spánku ztrácí smysl, musí se točit disk, makat internet připojení a další prvky v PC, nebude lepší při stahování vypnout monitor? Dosáhneš stejného efektu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.