Samovolné přenastavování jasu ve Windows 7...(*VYŘEŠENO*)

Dobrý večer,

vlastním starší notebook TOSHIBA Satellite Pro U300, ve kterém mám Windows 7. Mám nastaveno, že na baterii je jas na 85% a na nabíječku je jas 100%. Když to takhle nastavím, tak to chvíli vydrží a potom se to nastaví na baterii 85% a na nabíječku také 85%. Zkoušel jsem obnovit výchozí hodnoty plánu, ale ani to nefunguje. Díval jsem se i na stránky TOSHIBA, ale pro tohle tam žádná utilita není.

Děkuji předem za případné rady, Jakub Michálek :???:

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jdi do nastavení, udělej Obnovit výchozí hodnoty plánu pak si to nastav a ulož, snad to pomůže, kdy se ti tento problém začal objevovat, po nějaké instalaci, nebo aktualizaci?

Obrázek uživatele JakubMichalek

Děkuji ti za radu, no, bohužel, to už jsem dělal předtím a nepomohlo. Aktualizace mám vypnuté, a abych se přiznal, ono to dělá od doby, co jsem ten noťas přejal od sestřenice, opravil si ho a nainstaloval jsem W7, ale moc jsem si toho nevšímal, až teď mi to začalo vadit :| .

Obrázek uživatele Michal Čížek

ještě zkus najít pro tvůj notas power manager, nebo jestli je nainstalován, tak si pohrát s nastavením

Obrázek uživatele JakubMichalek

No, jak jsem ve svém příspěvku psal, pro moji TOSHIBU není...

Obrázek uživatele JakubMichalek

No, tak jsem zkoušel to, co jsi mi doporučil, sice se to nainstalovalo, ale když jsem to chtěl otevřít, tak to hlásilo chybu. Zkusil jsem ale univerzální program Desktop Lighter a ten funguje. Vlastně ho tam stačí jenom mít, a jas se dá nastavit v těch ovládacích panelech a drží :cool: , takže ten program je taková nádstavba. Každopádně Ti děkuji, že si se mi věnoval.

Obrázek uživatele Michal Čížek

super, gratulka za vyřešení