Rozbalení souborů a stažení - (*VYŘEŠENO*)

Tohle mi fakt hlava nebere, stáhnul sem několik partů jednoho seriálu, část partů byla ve formátu .rar a druhá formátu Opera Web Document, a přitom ať kouknu jak kouknu má koncovku rar, když na to kliknu tak se to i v ve win zipu otevře, ale přitom to má ikonu jak souboru kterej není žádného tipu, nejde mi to extrahovat v ničím, zkoušel sem total commander, 7-zip, HJ split, ale nic nefunguje, navíc při extrahaci to napíše nesprávné heslo, nebo nějakou chybu. Neví někdo čím to je a jak to spravit ?
Soubory jinak stahuju z rapidshare.com pomocí downloaderu rapiddown

EDIT: Tak sem zjistil že je to tím, že jistý stažený soubory sou v koncovce rar.html, takže se ptám jestli je tu někdo kdo by mi poradil jak tyhle soubory rozbalit ?
Předem děkuju za jakou koliv užitečnou radu

Obrázek uživatele tatik

že by chyba při stahování? Jak je velký soubor s příponou rar.html ?

Obrázek uživatele vtmafian

Je stejně velký jak ten co má koncovku jen .rar Já si nemyslím že jde o chybu, ale spíš že někdo to zazipoval takhle úmyslem, protože i link má na konci napsáno rar.html

Obrázek uživatele tatik

.rar je klasický komprimovaný soubor.
.rar.html již nemusí být. Osobně pochybuji, že bude stačit odstranit koncovku .html, aby byl soubor funkční. Není to však vyloučeno.
.html mají koncovku soubory, které jsou určeny pro prohlížeče, resp. prohlížeči v nich.
Jako velikost tedy mají soubory s příponou .rar.html ?

Obrázek uživatele vtmafian

Už sem to vyřešil, takže i tak dík za pomoc a ochotu, důvod proč to nešlo, byla docela velká kravina, měl sem špatný heslo :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.