Router ZyXEL P-661HNU-F3

Ahoj mám router ZyXEL P-661HNU-F3 a po koupení jsem ho nastavil, připojil jsem si pc přes wi-fi a už sem se do nej nehrabal cca po roku jsem se do něj chtěl připojit a po zadání hesla my skočí pouze tabulka ve které nic neni, a na internetu nic o tomto neni, pouze je tam napsáno že když mám zakázanou javu tak se nemusí zobrazit login okno ale mě login okno jde ale dál už nic nenaskočí.Pc jsem před měsíccem přeinstaloval tak nevím jestli mám něco špatně nainstalovaného ale vše ostatní mi běží v pohodě. Pak mě napadlo restartovat router a ted mi nefunguje wifi a musím být připojen přes kabel. Nevíte co s tím ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jaký webprohlížeč používáš? Zkus to v jiném. Co se týká wifi, jak jsi konkrétně provedl restart?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Skusil jsem to na GoogleChrom, internet explirer,safari,firefox ani na 1 to nejde a restart jsem provedl tak že jsem dršel tlačítko restart asi 10 vteřin než začla blikat dioda power. A nejde mi to na žádném počítači co mám doma, ale jde to na iPhonu ale neni to přispůsobené na telefony takže když kliknu na něakou ikonku tak se mi to rozhází tak hrozně že nevim co je co.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Aha, takže jsi neudělal restart, ale reset do továrního nastavení. PC máš přímo propojené kabelem. Připoj k routeru kabelem jiné PC, nebo NTB a zkus to znova, každopádně se potřebuješ dostat do nastavení, aby jsi znova nastavil wifi.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ať připojim jakejkoliv pc co mám tak to nejde bohužel nedávno jsem všechny pc reinstaloval a nevím jestli to neni způsobeno tím, po přihlášení naskočí tabulka co je nahoře.A když k routeru připojím další wifi a skusím to znova tak furt nic, ale když to skusím přes tlefon tak naskočí toto. Každý den několikrát měním port forvarding pro hostování serveru takže měnit to furt přes telefon :( no asi by to byla hrůza.

Obrázek uživatele Michal Čížek

jak měniš port forvarding, když se nedostaneš do nastavení zyxela?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No právě teď niak, proto to potřebuji zprovoznit na pc. Na telefonu dokážu změnit hesla od wifi atdd ale ty porty měnit nejdou protože mi vyskočí tabulka která se mi nevejde na display telefonu a nejde s ní pohnout.A právě to je divné že mi to jde na telefonu ale na pc ne :(

Obrázek uživatele Michal Čížek

něco mi uniká, ty připojíš tel. na wifi zyxelu a dokážeš přes wifi měnit nastavení? (hesla).
Jiná PC a NTB pomocí kabelu i wifi se řádně nepřipojí do nastavení, takže jsi nemohl udělat tovární nastavení, když se telefonem pomocí wifi připojíš. Mě teda nic nenapadá, než si najít na netu návod na tovární nastavení zyxelu, vždyt reinstal systému v PC je to nejzákladnější a nejfunkčnější řešení, toto nebude v nové instalaci systému, pokud máš nainstalované ovladače LAN vpořádku

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ano přes telefon dokážu měnit téměř vše jako jsou hesla od wi-fi atd. ale nejdou mi měnit ty porty forvarding protože při změně vyskočí tabulka která se nevejde na display telefonu a já neodkliknu OK.Potřebuji aby mi to šlo i na PC :( Ale vůbec nechápu tu chybu že se mi načte jen ten vršek toho rozhraní a dál nic.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak v nouzovém režimu to funguje, ale tak to je eště divnější že to nejde normálně.

Obrázek uživatele Michal Čížek

v nouzáku na PC předpokládám, hele máš opravdu nainstalovanou grafárnu na těch PC? není tam jenom obecný ovladač?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No podle mě jo na jednom pc mám GPU-Tveak a ten instaloval sám od sebe něaké ovladače, a normálně na tom cp hraju hry takže tam by to mělo fungovat ale taky to nejde. Na NTB sem šel do správce zařízení a na grafickém adaptéru mi to žádný nový ovladač nenašlo.

Obrázek uživatele Michal Čížek

tohle bude vpořádku, najdi si na netu reset do továrního pro ten router, připadá mi , že je něco pokaženýho v routeru, je nesmysl, aby z několika zařízení po kabelu byl ten samej problém.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ten reset jsem udělal na začátku nebo aspon myslím že to bylo tovární nastavení zezadu je tlačítku restart a když ho podržim 10 vtařin tak se to resetne vypne se wifi smazou se vešškerá nastavení co tam předtim byla

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano to je reset do defaultu, pokud router odpojíš od WAN a jen přímo propojíš s PC ( na PC je nastavena automatická konfigurace). Router dodá PC IP a ty se připojíš k routeru. Jestli toto nefunguje, odzkoušej to třeba u kamaráda, jestli ten problém bude stejný, pokud ano je nějak podivný router, pokud ne, nenapadá mě co by mohlo v PC být blbě a to zvlášt pokud je systém čerstvě instalovaný. Nepoužíváš nějaký externí firewall? Nebo vypni antivir a zkus to. Abych pravdu řekl, toto jsem ještě neviděl.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak to způsobil avast, nejde nastavit něaká vyjímka aby to nedělalo ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tak to nevím, avast nepoužívám, třeba ti tu poradí nějaký avastuživatel.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.