Režim spánku – problémy

Mám Notebook ASUS a když ho přepnu do režimu spánku tak nepřestane hučet…to by neměl ne? Myslím že by měl být zticha..ale on pořád hučí…a navíc nevím jak ho z toho režimu spánku aktivovat protože když zmáčknu cokoliv na klávesnici tak se nic neděje a musím to vždycky udělat tak že podržím hlavní vypínač počítače, notebook se vypne a když ho zapnu tak musím zvolit „spustit systém běžným způsobem“ (asi protože byl neočekávaně vypnut nebo tak něco..). Nevíte proč ten notebook pořád hučí když by měl „spát“?

Obrázek uživatele Jiří Moos

No on se chladí, proto hučí. Zkuste ho chvíli nechat na pokoji, měl by se za chvíli přestat chladit. Dlouho se chladí u notebooků, které mají extrémní výkon nebo špatně vyřešené chlazení. A zapnout by se měl pokud ho zavíráte tak po otevření, jinak jednou ťuknout na tlačítko "zapnutí/vypnutí".

Obrázek uživatele Honza

Když tak zkuste nastavit jinou akci po zavření víka např. režim spánku, ale to Váš problém jen odkládá...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

On vždycky hučí až do té doby než ho dlouhým stisknutím tlačítka na zapnnutí a vypnutí vypnu. Sám hučet nepřestane. Je divné že by se potřeboval pořád chladit..
A z režimu spánku se nezapne jediným kliknutím na tlačítko zapnutí a vypnutí ani stiskem žádné klávesy. A když ho dávám do spánku tak ho nezavírám.

Obrázek uživatele Honza

Ještě mi řekni šlapal někdy normálně? Protože když tohle dělaj stolní pc, tak je to nekompatibilia grafiky s deskou...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Od začátku kdy jsme si ho koupila tak se mi ten režim spánku nejak nezdá ze to nepřestane hučet a kontrolky taky pořád blikají...místo aby to utichlo a žádné kontrolky neblikaly kdyz je to v rezimu spánku. :(

Obrázek uživatele TheALuminium

Spouštíte ho tlačítkem z klávesnice? Pokud ano tak bude nadefinované jako Úsporný režim.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Režim spánku právě nejde spustit žádným tlačítkem z klávesnice..:( a když chci vypnout poč. nebo odhlásit uživatele atd. tak tam je pak akorát Režim spánku a ještě Hibernace.Úsporný režim tam není ke zvolení.

Obrázek uživatele TheALuminium

Hibernaci jste zkoušela?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

U hibernace je to to samé, taky to potom nejde ničím "probudit", pořád notebook hučí a je černá obrazovka. zase musím dlouho podržet tlačítko pro zapnínání počítače...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.