Problém s Nerem (*VYŘEŠENO*)

zdar, já sem teď samej problém, co? ale dole je fakt už moc, po tom, co sem formátoval disk, tak mi pul věcí nechce fungovat..
nainstaloval sem si Nero 5.5, kerý sem kdysi získal k mechanice, normálně sem s nim neska vypaloval, kopíroval, dělal image .nrg a poho, pak sem chtěl vytvořit daší image po krátké odmlce, a nejde to, prostě dám Zkopírovat celý disk, skočí okno, dám další a celý to zbělá a objeví se buzerantskej nápis (neodpovídá), nevíte proč? co s tim mam udělat?? pul hodiny předtim to šlo vpohodě.
možná souvislost je s tim, že naposledy sme kopíroval z mechaniky Artec (CD) do HL-DT-ST (DVD) kopíroval sem CD a myslel sem, že to pude najednou za poloviční čas, ale šlo to jen, že to udělalo obraz a pak pálilo v druhej, mno a pak už to nešlo, nevim jesi je to tim, ale nevim jak se toho zbavit, přeinstaloval sem to a nic..

Obrázek uživatele Honza

Tak zkus jinou verzi nera.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jinou verzi nemam, ostatní se shareware a chci aby mi zas funovala tadle plná...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zkus nějaké freewarové varianty.
V tomto tématu jsou napsané: http://www.pcporadenstvi.cz/node/7138
Ale vypadá to skutečně na chybu v neru, takže jak radí dobře Honza. Jedině čistá přeinstalace či nová verze nera ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

přeinstaloval sem i s čistěnim registrů, ale dyť mi do tý doby fungovalo!? nevim, žádný freeware, jak sou na tom s kvalitou, doporuč mi něco na způsob nera, co se snadno naučim a bue česky, chci vytváření imagů .nrg, nebo nějakej normální, kerej mi Daemon otevře, kopírovat cd a vypalovat dvd přes Shrink+nějakej program, se kerym se skoordinuje, jako bylo nero, jako vypalovat de, ale dyž dám kopírovat, tak to ztuhhne.. mam PowerIso, ale eště nevim, jak umí co vypáliit, to eště vyzkoušim..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zkoučel sem CDBurnerXP i FinalBurner aoba zamrznou stejně jako nero, nevim, to vypadá, jak dyby ta druhá vypalovačka dělala bordel, zkusim jí odpojit a uvidim.. nebo je to nějakym nastavenim v biosu?? vim že dyž sem ji předtim zapojil, nastavil sem 1. a 2., ale pak sem ji vyndal a po zandání sem nic nenastavoval...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

taky sem zjistil, že dyž dám kopírovat a ono to zbělá, tak nejde ta druhá mechanika vysunout, nereaguje.. a pak se najednou vysune za 4 minuty.. divný co..je to starý IDEčko, ale na druhym kompu sem měl obě dvě tydle a vypaloval sem tam snima asi 4 roky, tady ji mam 14 dní..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

problém s nerem vyřešen, odpojil sem ji a je klid, myslíte, že už předčesně ukončila svuj život a odešla do laserového nebe?? eště to tak, stála 4 500kč... :))

Obrázek uživatele Honza

V tom případě není problem v softu, ale hardwaru. LOCK