Pochvala

Chtěla bych pochválit vaše webové stránky.Jsou vedeny velice dobře a odborně.Co mi ale, tady možná trochu chybí,je možnost telefonického kontaktu(třeba-Skype).Jinak vám přeji vše nejlepší ve vaší práci.D.Pertilová :???:

Obrázek uživatele Vlastik
[20716] Pochvala

Ano souhlasím. Jsou to velice dobré stránky a nebylo by na škodu sem hodit nějaký "mluvítko" :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[20717] Pochvala

můžu jen souhlasit..
sám sem chodim taky už solidní dobu, snažim se pomáíhat, aj se dozvědět něco novýho.. zatim, jako každý stránky, maj svoje mouchy, ale jinak sem naprosto spokojen.. :lol:

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[20718] Pochvala

Děkuji vám za vaše názory a především za chválu. Přesně kvůli tomu se snažíme tyto stránky tvořit.

Formu jakéhosi "mluvítka" již zvažujeme delší čas. Má to své pro a proti. Základní problém je, že jsme neziskový projekt a tým tvoří převážně studenti, kteří ve volném čase se snaží poradit. Samozřejmě jsme rádi, když pomůže i někdo z našich věrných uživatelů. Proto není v našich dosavadních silách vytvořit nějakou ON-Line poradnu, ať už ve formě internetového volání či chatu. Nemáme takové operátory, kteří by mohli na "lince" sedět určitou dobu.

V daleké budoucnosti samozřejmě tuto službu jistě zřídíme.

Zatím se jeví jen jakási vize ICQ robota, který by automaticky (na základě klíčových slov) vyhledal patřičné odpovědi na FAQ (nejčastěji kladené otázky a možné chyby či vysvětlil určité pojmy spojené s IVT a odkázal na patřičné diskuse). Je to jen taková vize, která mě napadá, ale nevím, zda je v praxi využitelná. Zda bude využitelná a bude o ní patřičný zájem....