PCP reklamní materiál: Tričko

Dnes mi konečně dorazil balík s reklamním tičkem PCP, dovoluji si tedy napsat kratičkou recenzi na náš E-SHOP a produkt.

Tričko jsem objednával 22.6. a bylo mi mailem sděleno, že mám v nejbližších dnech očekávat potvrzující email. Čekal jsem až do 6.7. a stále mi nic nepřišlo - napsal jsem tedy na zákaznickou podporu firmy T-Shock, která prodej zprostředkovává. Odpověď jsem dostal asi za 12 hodin, že se omlouvají a že tričko zrovna odeslali. Druhý den - tedy dnes - mi tričko dorazilo a já zaplatil odpovídající sumu 605KČ (tričko + dobírka). Tedy až na delší čekací lhůtu pro vyexpedování je komunikace a dodávka poměrně dost rychlá.

Objednával jsem tričko přímo navržené pro poradce PCP (tři černé nápisy a logo PCP), které má podklad značkové Sols Imperial. Produkt vypadá úplně stejně jako v e-shopu na fotografiích - osobní fotografie myslím nebude nutná. Osobně jsem velice spokojen s kvalitou potisku - žádná odlupující se písmena - vše je natištěno (asi nějakou speciální barvou) přímo na látku. Malá černá písmena na hrudi jsou velmi dobře vidět a modrá barva na logu dodává trochu života. Díky charakteristickému fontu, který je použit na zadní části - "www.PCPoradensti.cz" není tento nápis moc dobře čitelný, když se na něj díváte z malé vzdálnosti... pokud ale poodstoupíte do vzdálenosti kolem dvou metrů, vše je bezproblému vidět. Značkové tičko se opravdu velmi příjemně nosí a je příjemné na kůži.

Osobně jsem s tričkem spokojen a doporuji koupi i ostatním uživatelům.