notebook blbne

Dobry den,

neviete i poradit co mozem mat s notebookom?? Je 4 mesiace stary, značka ASUS. Posledny tyzden som mala vecer problem s jeho vypnutim, nechcel sa vypnut dost dlho tak som ho vypla rucne. Pred chvilou sa mi druhy krat stalo, ze ked som ho nechala dlho necinny a potom som pohla mysou, rozsvietila sa obrazovka mys sa na chvilu pohla ale potom pocitac vydal cudny pisklavy zvuk a cely sa sekol. Zatial som dala len defragmentovat disk lebo neviem co sa da robit v takom pripade, nevyznam sa do pc. Do servisu ho zatial nenesiem, lebo pisem bakalarku a velmi ho potrebujem :) Co to moze byt a co s tym??

Dakujem Vam za rady

Obrázek uživatele tatik

Možná takové "obligátní", zkusit projet programy na havěť. To, že se nechce vypnou, způsobuje možná nějaký proces. Ten by se mohl při troše štěstí nechat najít ve správci úloh.

Obrázek uživatele Honza

Souhlasím s tatíkem, projet pc na výskyt virů pro začátek, taky by se mohl přehřívat i když je nový je možné, že je to vadný kousek, ale to by byl ten nejhorší případ. Začneme tedy těmi viry a budeme se tím zabývát dále. Ještě doporučim pokud píšeš bakalářku dávat pro jistotu po 5 minutách ukládat, co kdyby počítač zazlobil a veškerá práce by přišla na zmar....

Obrázek uživatele tatik

zálohovat, zálohovat, zálohovat. Třeba na USB flash.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.