notebook

dobrý den potřebuji poradit mam notebook acer a dyž hraju nebo se koukam na film tak se přehřívá a pak se upně vypne :( prosím o radu předem děkuji :-( M

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[62821] notebook

Jak je starý? Rada je snadná - vyčistit -, provedení je složitější - dát do servisu a zaplatit... Nebo požádat kamaráda, nebo si troufnout sám..

Obrázek uživatele eddiebo
[62822] notebook

Proč je notebook po cca 11minutách horký a vypíná se mi? Ten haj.....!!!! Mám stejný problém, s tím, že hry hrajou děti a vypíná se jim to, to naštve i dospělýho!! Máme Acer NTB starý cca 2roky s XPčkama, ale stejně starý Asus to dělá taky!!!! Se na nás domluvily!!!=o) Prosím, co mám dělat a popř. kolik stojí oprava? Mám si koupit novou baterku? Ventilátor? Nebo co mám proboha dělat?!!!! Děkuju za jakoukoliv radu

Obrázek uživatele Jiří Moos
[62823] notebook

Jde o to aby měl notebook dostatek volného prostoru u ventilátorů a také aby kolem zahřátých partií mohl proudit vzduch (vhodné hraní na stole bez ubrusu; nevhodné hraní v posteli na polštáři). Většinou si s teplotou nové notebooky poradí, ale staré mohou mít problémy. Existují speciální podložky pod notebooky určené pro chlazení, zvaž koupi. Důležité je také to, aby byl notebook vyčištěn od prachu a nečistot.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[62824] notebook

Jestli se jedná o NOTEBOOK a ne o NETBOOK je vyčištění jednoduché, vyčištění v servise udělají na počkání za 200,- jinak je potřeba vespodu NTB odšroubovat ten největší kryt kde je větráček, ten se musí odšroubovat a v místech kudy vyfukuje horký vzduch bude z prachu a bordelu takovej šedivej filc, tak ten odstranit, pořádně profouknout zvenčí a pak naskrz musí být vidět. Pak bych možná udělal i očistu systému, ale to až v jiné sekci.
Jinak mám NTB už 2 roky na dřevěném prkně (police ze skříně), s policí na klíně, v postely a nedávno jsem koukal jak je na tom a on úplně čistej.

Obrázek uživatele petapl
[62825] notebook

a jen dodám, že kor u Aceru je dost mizerně provedený chlazení, takže doporučím koupi nějaké chladící podložky...(os. zk. asi s 8 ntbk zn. Acer)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.