neznámý konektor

Ahoj, neví někdo k čemu je tenhle konektor? vede mi z dysplee co mam na bedně, jsou tam popisky CPU, VGA a ten třetí si už nepamatuju, nejspíš to bude k otáčkám procesoru

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, do tohoto se připojí ventilátory z grafiky a procesoru a display bude umožňovat sledování otáček, možná i jejich regulaci..

Obrázek uživatele plac

ale kam to mam na grafice připojit? žádný takový konektor do kterého by to pasovalo tam neni :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud konektor pinocě sedí, odpojíš ventilátor grafiky a cpu z desky, případně desky grafiky a připojíš do tohoto konektoru.. avšak pokud nemá zpětnou přípojku na kartu/desku, tak by to nesloužilo k moitorování ale rovnou ovládání..

co máš za skříň?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jelikož nemohu žádné fotky najít, potřeboval bych kompletně ofotit kabeláž skříně od displaye a hlavně jaké jsou kde konektory..

tedy jen pokud chceš sledování otáček na displayi opravdu sledovat, jinak bych se tím nezatěžoval a nechal bych je viset jak jsou teď..

Obrázek uživatele plac

celý to fotit nemůžu, potřebuju jenom zapojit ty konektory ostatní mam zapojení podle manuálu k desce

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

asi takhle - abych věděl, jak je to tam udělaný a jak se to má přiopjit, musím to vidět.. aby došlo k monitorování, musí toto být jakoby mezispojka mezi konektorem na kartě/desce a kablíkem ventilátoru, tzn buď dvoustranný konektor, nebo kabílek samec/samice s rozdvojkou (pokračovánim) do displaye..

Obrázek uživatele plac

dneska jsem na to koukal a konektory od větráčku tam nepasujou :( vedou z toho displee jenom tyhle tři konektory

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

asi bych se an ně vyprdl.. dokud je pořádně neuvidím, stejně ti líp neporadím..

Obrázek uživatele sosit.cz

Toto je klasický problém kdy se skříň pokouší zobrazovat informace o teplotě a otáčkách a sama je regulovat. Výrobci však nepočítají s tím že by odvedly konektory zpět na desku. Buď můžete zobrazit informace na skříni nebo v počítači.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.