Nejdou instalace- běží jiná....

Zdravím,
když chci nainstalovat nějakou hru nebo potřebný prvek pro instalaci hry, napíše mi to, že již probýhá jiná instalace ať nejprve dokončím ji a pak se pokusím znovu nainstalovat tuhle. Bohužel nic jiného zaplé nemám a nepomůže ani restart PC.
Můžete mi někdo prosím pomoct?

Obrázek uživatele MirekPluskal
[36471] Zkuste...

Zkuste jen na nezbytnou dobu při instalaci hry-vypnout antivirový program.Mně se to stalo už několikrát,dokonce při instalaci hry,se objevila zpráva o vypnutí ativirovky.Toť moje rada k problému :???:

Obrázek uživatele DaWos

Tak jsem vypnul antivirový program a ani to nepomohlo :(
Vždy, když něco spustím objeví se mi uprostřed tabulka:

Windows Instaler
Systém připravuje instalaci....

A nic se nestane. To bude zřejmě ta "záhadná" instalace. Zruším ji, nic, restartuju počítač nic, pokusím se dokončit instalaci, nejde....

Tady už snad jen pomůže přeinstalovat windows.....ještě pár dní počkám a pokusím se to vyřešit....kdyby jste pro mě měli nějaké rady tak jen piště, budu rád ;)
Děkuji

Obrázek uživatele TheALuminium

Nejspíše nějaké havěť, zkuste projet PC násl. programy - SpyBot S&D, AntiMalwareByte a kdyby to nepomohlo tak i antivirem.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

případně to zkus v nouzáku - tím odstraníme možnost ovlivnění externími aplikacemi a havětí a zjistíme, zda je to záležitost čistě systémová..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.