Mobil nefunguje...

Mám mobil Sony Ericsson C702 (koupený přes T-Mobile) a stahoval jsem do nej oficiální update softwaru přes PC Companion. Na konci se ale vyskytla chyba a nejspíše se smazal starý software a ten nový tam nejak neni. Hrabal jsem se v tom celou noc a jediné čeho jsem docílil je, že už ho počítač vidí i rozpozná a když ho zapnu tak můžu zadat heslo. Když naskočí, zahlasí to: Chyba konfigurace. Obratte se na provozovatele sítě, nebo středisko služeb. Když chci stahovat přes SE PC Companion update softwaru, píše to, že mám zvolit režim telefonu. Mě to ale tu nabídku neukáže. A když je vyplý, automaticky skočí do velkokapacitního přenosu. Nemáte někdo nápad??

Obrázek uživatele Sairus

tak to ty jako uživatel asi nevyresis. jdi to reklamovat řekni jim závadu a cekej s tímhle asi nic neudelas. jedině zkusit nahrát hacknuty systém ale ken jestli existuje a navíc ztratis záruku já bych šel reklamovat

Obrázek uživatele Prok

S mobilními telefony je to vždy problém, ale některé firmy (jako třeba pohotovost mobil) na tom mají postavený celý business ..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.