Mobil

Dobry den,

chtěl bych si koupit mobil. Mám 1 vybraný.. Jestli máte lepší nápad, pište.
http://www.alza.cz/asus-padfone-2-32gb-bily-d379625.htm
Líbí se mi ten Asus, díky tomu, že má PadStaion. Chtěl bych se zeptat, jak je odolný, jak má citlivou obrazovku a jak je spolehlivý.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[80840] Mobil

Ahoj, jestli na něj máš, jdi doněj, je to naprosto vymazlená hračička, pokud bys měl na Padfone 3 jdi do něj, je ještě dokonalejší.

Obrázek uživatele panda
[80841] Mobil

Padfone 3 ??

Obrázek uživatele Michal Čížek
[80842] Mobil

Přesně tak, ale mluvil jsem předchvílí s kamarádem co ho má a on má testovací kus, což jsem netušil, na trhu má být někdy po letních prázdninách. Jinak co jsem měl možnost vidět, ošahat si a dostal několik postřehů, na trhu neni lepší zařízení co kompenzuje potřeby telefonu, tabletu a notase, pro manažerskou práci to je dělník k nezaplacení.
ASUS PadFone 2 má i gorilla glass II, údajná prezentace zatloukání hřebíků nebyla kamarádem radši prezentována, ale na povrchu nejsou vidět žádné drobné škrábance, což na ASUS PadFone 1 bylo normální bez ochranných prvků, ale i tak ASUS PadFone 1 vynikala na ostatními výrobci svojí dokonalostí. U ASUS PadFone opravdu vynaložené peníze nejsou vyhozené, ikdyž by se mi líbyla přijatelnější cena :-D.

Obrázek uživatele panda
[80843] Mobil

cetl jsem ze Asus PadFone 3 ma mit windows 8 je to pravda ?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[80844] Mobil

ano, ale dá se nainstalovat android. Jediné co se dá vyčítat je dokovací klávesnice, která má trochu problém s češtinou, klávesnice z ASUS Transformer jde připojit na PAD 1, ale neni to pro 1 dělané, každopádně po připojení je funkční. Pro 2 se klávesnice k nám dovážejí až odněkud z filipín na objednávku a pro 3 by měla být klávesnice standartem v prodeji, jako se prodávalo pro Transformer. Líbí se mi logika řízení napájení (nabíjení baterie). S HW telefon, tablet a dokovací klávesnice se po vložení telefonu začne nabíjet telefon z baterie tabletu, po vložení tabletu do klávesnice, se nabíjí baterie tabletu z baterie klávesnice, pomocným SW můžeš upravovat schéma nabíjení pro rovnováhu, aby se vždy žádná komponenta nevybila na úkor druhé.

Obrázek uživatele panda
[80845] Mobil

A kdy bude v prodeji ? a mas nejake ukazkove video ?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[80846] Mobil

http://phgame.cz/2834/asus-padfone-3-tentokrat-s-windows-8
http://www.google.cz/#hl=cs&gs_rn=9&gs_ri=psy-ab&suggest=p&cp=14&gs_id=3...

Zjisti si informace o klávesnici k padu 2, bez ní to není ono, když si na ní zvykneš

Obrázek uživatele panda
[80847] Mobil

K PadFone 2 neni klavesnice ... je jen k 1 .. a ten novej se jmenuje infinity myslim ...

Obrázek uživatele Michal Čížek
[80848] Mobil

přesně tak, k pad2 jen pomocí micro USB a hele tady píšou že dorazí v dubnu tak nevím jak to stím je http://www.svetandroida.cz/asus-padfone-infinity-to-nejlepsi-od-asusu-s-...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.