kompilace

Dobrý den, protože se mi nedaří vypálit video na DVD prosím o radu. Nero ukazuje před vypálením, že neodpovídá kompilace. Já jsem samouk tak to vypadá, že jsem něco zkazila. Děkuji

Obrázek uživatele Jiří Moos
[24698] kompilace

Co je to za video (jaký formát)?? Jaká je velikost? V jakém módu vypalujete?? Vytvoříte video DVD nebo jenom datové?

Obrázek uživatele Silvie
[24699] kompilace

Zdravím, hrozně se omlouvám, že píší až ted. Velikost videa není velká. Zkouším jen asi 10min co jsem stáhla z kamery do PC.Ale našla jsem koncovku avi. velikost je 961MB. Zkoušela jsem to vypálit jako super video aby to šlo přehrát na normálním dvd přehrávači. Počítač mame teprve rok nebo už rok.Ale chyba byla, když jsem tomu chtěla přijít na kloub sama. Dokonce to ukazuje někdy, že nemám zapisovatelný disk přitom tam davam jen dvd r. Už jsem ztoho jelen.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[24700] kompilace

Musíte tam mít DVD - R. na DVD + R to někdy nejde (možná že nikdy :)) ). A vypalujte jako "Soubory DVD-Video". Z Vašeho popisu jsem pochopil, že máte nejspíš Nero - opravte mě pokud máte něco jiného. A z kamery tedy máte video *.avi?? Pokud ano tak by to mělo podle výše popsaných poznámek fungovat.

Obrázek uživatele Silvie
[24701] kompilace

Ale já tam mam DVD+R. Tady je celé znění upozornění.Kompilace nemůže být na tento druh média vypálen.Vložte médium správného druhu nebo změnte nastavení kompilace aby mohla být vypálena na toto médium. Disk potřebný CD-R disk v vypalovací mechanice DVD+R. Dřív to fungovalo správně ovšem než jsem do toho začala štourat. Jestli byste měl radu budu ráda.

Obrázek uživatele Silvie
[24702] kompilace

Ještě bych dodala, že na DVD+R mam některá videa už vypálená.Jen potřebuju vědět jak změnit tu zakletou kompilaci.Děkuji.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[24703] kompilace

No takže bych z toho vyvodil závěr:

Pokud budete chtít přehrát médium na DVD přehrávači, tak musíte mít DVD-R a vypalovat jako DVD-Video.

Pokud DVD-R nemáte, tak budete muset vypalovat na DVD+R jako Datové DVD, ale nepřehraje Vám to DVD přehrávač. Počítač samozřejmě ano.

Obrázek uživatele Silvie
[24704] kompilace

Mockrát děkuji.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[24705] kompilace

Silvie wrote:
Mockrát děkuji.

Není zač. Od toho tady jsem.

Obrázek uživatele tatik
[24706] kompilace

Možná jen takový pokus.Pokud je to opravdu Nero, jak psal Mozek, na začátku se dá volit mezi CD a DVD. Neklikla jste nedopatřením na CD?

Obrázek uživatele Silvie
[24707] kompilace

Já už ani nevím.Ted jsem zkoušela CD/DVD tak už by to asi šlo. ale zase mi ukazuje. že je disk plný přitom tam mám místa dost.Tak asi koupím úplně nový disky a uvidím. Ale děkuji za rady.

Obrázek uživatele tatik
[24708] kompilace

Příčin může být několik, že je plný disk. Nemám tím na mysli jen, že je skutečně plný. Jednou z příčin může být vadný disk. Zvláště levné z Penny nebo Discountu bývají často vadná. Když kupuji taková CD nebo DVD, počítám s odpadem 2 disků z 10-ti.

Obrázek uživatele Silvie
[24709] kompilace

CHtěla bych poděkovat, už to funguje jak má. Jenže jako správný amatér mám opět problém. Video mám moc velký 12GB ale čas je 1hodina. Nikde se nemůžu dočíst jak to zmenšit, jestli to vůbec jde. Stáhla jsem ANY VIDEO CONVECTOR ale nevím jestli to k něčemu je. Kdyby jste byli tak hodní a ještě jednou mi poradili. Jinak se se mnou chlap rozvede.Už s tím ztrácím moc času. Díky.

Obrázek uživatele tatik
[24710] kompilace

1. V jakém formátu je to videosoubor?
2. Jak jste video vytvořila? Z videokamery?

Obrázek uživatele Silvie
[24711] kompilace

Už to běží jak má a vypaluju jak o život.Tak děkuji za rady.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.