Jaká tiskárna?

Prosím Vás mám tento dotaz jakou by jste doporučily tiskárnu na doma kde se tiskne jen opravdu občas. Inkoustovou,laserovou a nebo jehličkovou.
Děkuji

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Nad jehličkovou snad v dnešní době nemá cenu ani uvažovat, i když to je jen můj názor.
Jestliže tisknete jen občas, tak snad značka Lexmark (inkoustová), by vám mohla postačit. Například: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=57270 <- s touto jsem i pracoval a na text postačí výborně a zvládne i nějaké složitější kresby. Je i docela za zajímavou cenu, ale jistě by se našla i levněji.
Ale musíte si také říci, co na ní budete chtít tisknout .... I když jen občas ... 8:-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Možná bych jen doplnil
1. jehličkovou bych nezatracoval v provozech, kde je potřeba více kopií a tiskne se často. Zpravidla to budou nějaké výrobní příkazy. Souhlasím s názorem, že pro domácnost dnes jehličková ne.
2. barva nebo černobíle? I když bude tvrdit, že černobíle, tak sem tam se barva hodí. Pak bych doporučil inkoust. Barevný laser pro domácnost je ještě luxus (pokud Vám záleží na penězích).
3. k tomu levnější bych byl opatrný. Samozřejmě koupíte levnější, ale ... . Jakou velikost má cartrige na barvu? Jestli malou, budete se divit, že Vám stále dochází a kolik stojí peněz její doplňování. Vím o čem mluvím.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.