IP adresa

Ahoj chci se zeptat na zmněnu ip adresy já jsem si přeinstaloval počítač a mam najednou vsude jinou ip i na notebooku kterej sem nepreinstaloval jeto možné ? ip sem hledal na www.mojeip.cz a teda jestly to 1 je ip a mam s notebookem tu ip stejnou

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[63073] IP adresa

Máš IP, kterou ti přiděluje poskytovatel internetu a jelikož není statická/zakoupená, tak má poskytovatel právo ti ji kdykoliv změnit, aniž by jsi to víceméně postřehl.. Od koho máš internet?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[63074] IP adresa

O2 mam prominte za anonimus nejde mapsat z uctu ja preinstaloval pc a veci ulozene na ip sou fuc napr hry vsechny ucty lv1 hamachi zmeneno ip a zadne skupiny tam nemam proste hromada veci pric neposles mi neco na zjisteni ip nebo prikaz do cmd stveme ze sem tam mel veci hry i kdyz sem sito zalohoval tak to taky nePomoholo nejde to dat zas nak spatky ja mel pred reinstalaci ip ...1 a wifinu tet mam ...1 a nemuzu zjistit jake ip ma pc bylo by mozne jen zase ty iP prehodit tO umim a zebytO slo zase nornal jeto mozne ???

Obrázek uživatele Michal Čížek
[63075] IP adresa

mluvíš o přidělené IP providerem, nebo o své IP domácí sítě? hamachi určo po přeinstalaci změní IP a svojí domácí IP zjistíš:
START dole do příkaz řádky napiš CMD odentruj a napiš IPCONFIG, tam ti to hodí tvojí vnitřní přidělenou IP od tvého routeru.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[63076] IP adresa

:) vubec nevim jakou mam jestly pridelenou nebo tu druhou :) ale kdyz to zmnenim pujde mi to zase jako predtim krome hamachji napr cod5 ?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.