Hra

čau :)) , mám dotaz jestli někdo nezná nějakou dobrou hru. :shock: Chtěl bych, aby to byla hra ze středověku, pohled z první nebo třetí osoby, abych byl třeba člen nějaké armády, ale abych byl jenom člen!!!! ne velitel :)) Nevíte o něčem?

Obrázek uživatele Peca
[45449] Hra

No historických her jsem moc nenahrál a nevím jestli něco jako člen armády vůbec je, ale zábavná je The Elder Scrolls IV: Oblivion

Obrázek uživatele tomas131
[45450] Hra

jj oblivion zkusím, díky za radu :))
tím člene armády jsme myslel, že když je nějaká válka tak že bych ovládal jen jednoho vojáka a ne celou armádu :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[45451] Hra

obávám se, že takovou hru jsem ještě nepotkal.. ale něco podobného je Lord of the rings, jenže to je poněkud starší a ovládáš tam jednoho z maximálně stovky vojáků, zde těžko říci armády..

Obrázek uživatele tomas131
[45452] Hra

já si chci nějakou takovou hru najít protože už m ěnebaví být vždycky nějakej specialní voják :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[45453] Hra

jinak mě osobně moc baví hry jako rome total war a Medieval total war, ale zas velíš celé armádě.. opravdu jsem ještě neviděl hru, kde by jsi byl doopravdy jeden z armády vojáků a klasicky jen voják, snad jen CoD, ale to je přeumělkovaná série, arkáda plná krvavé akce, hra pro malé děti..

ze středověkua le opravdu nevím o ničem, ale já nejsem žádný hráč.. nevyznáms e v tom a rozhodně neznám všecky hry.. :))

Obrázek uživatele lancelot202
[45454] Hra

Tak určitě jak řekl Tobias the lord of the rings, ale jestli nechceš hrát to starý tak v roce 2008 myslím vyšel nový, jmenuje se the lord of the rings conquest.

Docela dobrá hra, ale podle mě to zkazily.

Dále bys mohl zkusit Medieval II total war, ale tam velíš celé armádě, ale zážitek je to výborný, věř mi. Nebo jestli máš lepší pc a máš rád i 18. století tak zkus novější díly total war a to Empire total war a nejnovější Napoleon total war, tam se opravdu výrobci vyřádili.

Takových her se prostě moc nevyrábí a věř mi, že by tě možná ani nebavili, protože to, co je ve filmu není ani ve hře.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[45455] Hra

tak jako určitě styl hry, kdy ty jsi jen jeden tuctový voják z mnoha, nasazený v akcích, kde běží tisíce proti sobě a umírají s poloviční rychlostí průměrné kadence nepřítelových zbraní, to by byla parádní hra, ale o takové nevím..

já ale baštín hry série TotalWar, Rome je pro mě nejpovedenější, bohužel nemá multiplayerovou kampaň, což mě ubíjí!


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.