hláška "neznámý formát souboru"

Ahoj ,je to můj první dotaz na tomto foru.O co jde: chodím na jedno diskusní forum kde se v příspěvcích občas vyskytnou jako přiložený soubor nějaké screenshoty (obrázky jpg, gif,nebo png)pokud na něj poklikám, obrázek se načte a otevře se okno Irfan View,ale současně to napíše hlášku" nelze přečíst záhlaví souboru,neznámý formát souboru" a obrázek prostě neotevřu.Myslel jsem že je to problém internetového prohlížeče,ale vyzkoušel jsem IE,Operu a Mozilu a pořád to dopadá stejně. V minulosti se mi dařilo tyto obrázky bez potíží otevírat. nevíte prosím kde je chyba? Doplňuju, že používám Kerio a staršího NODa.
Díky za pomoc Pearson

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
zkuste obrázek stáhnout - uložit jako a potom otevřít popřípadě zkusit jest-li to toevře acdsee abychom vyloučili chybu atd.

Obrázek uživatele pearson

Dobrý den.Zkusil jsem provést navržený úkon,ale pokud kliknu na soubor pravou myší,je tam mimo jiné "uložit odkaz jako".Čili jsem pochopil že to není obrázek,ale jen odkaz.Tím pádem je asi problém v nastavení fora. Pro zajímavost zkuste prosím jak dopadnete vy.Zde je odkaz pro vyzkoušení http://www.weather-watch.com/smf/index.php/topic,29469.0.html
Jinak sw ACDSEE bohužel nemám.
Zatím díky za zájem
Pearson

Obrázek uživatele Honza

Já sem na tom se svým Acd see naprosto stejně chybová hláška.

Obrázek uživatele pearson

Honza wrote:
Já sem na tom se svým Acd see naprosto stejně chybová hláška.

Trochu mě to uklidnilo,problém tedy opravdu není na mé straně . Díky

Obrázek uživatele Honza

Pokud Vám jdou ostatní fotky příspěvky atd je to v pořádku, v tomto případě je opravdu problém jinde.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.