Hláška - neplatný bezpečnostní certifikát (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den! Pořád mi na PC vyskakuje tato hláška, nevím co s tím. Internet mám přes UPC. U O2 mám jen mobil. Jak se to dá zrušit, poradíte mi? Děkuji. :-(

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobré odpoledne,

tohle okénko o certifikátu vám vyskakuje, když se snažíte asi přistoupit přes Internet Explorer na tuto stránku, že? https://moje.o2.cz/selfcare/LoginForm.jsp Do konta k mobilu u operátora Telefónica O2.

Obrázek uživatele Reika

Ne, vůbec nehledám kontakt s O2. Začalo to vyskakovat zničehonic. :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A neměl jsi někdy předtím O2? Mohl by to být jen starý certifikát, který vyskočil třeba proto, že máš v počítači blbě datum - hláška říká, že jsi v roce 2003. Systém samozřejmě kontroluje platnost cesrtifikátů podle data a pokud jeho datum (klidně špatné - nemá to jak poznat) nesedí s certifikátem, logicky jej ohlásí za neplatný..

Obrázek uživatele Reika

Ne, u O2 mám jen mobil. Proto mne to překvapuje...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zvláštní, datum a čas je teda aktuální?

Obrázek uživatele Reika

Ano, bylo mi doporučeno, ať se podívám, jaký čas a datum mám nastavený v Biosu, ale nevím, jak se tam dostat. ještě jsem to nedělala...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Stačí ve windows vpravo dole jestli sedí čas a datum.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jo jo, ten čas je fakt divnej. Mě by spíš ale zajímalo, kdy se okénko objevuje? Trochu jsme si nerozuměli - já jsem to myslel tak, že vyskakuje při zadání adresy v mém příspěvku. Načte se vám vůbec ta stránka?

Ono to vyskakuje nějak samovolně? Pokud ano, hodťe nám se LOG z Hijackthisu. Zřejmě zůstalo někde něco viset po Startu počítače.

Obrázek uživatele Reika

Projela jsem PC SUPERAntiSpywarem v nouzovém režimu - a je to pryč - hurááá! :D Budu hlídat ten čas a datum (teď je to OK). Jestli to zase nebude v pořádku, tak se ozvu. Díky za odpovědi - VŠEM! :))