Free download manager

Zdravim,

mám problém s Free download managerem (FDM). Na Win XP s prohlížečem Mozilla Firefox běhal normálně.Po instalaci tohoto managera jsem nemusel ani dělat úpravy v nastavení. Vždy když jsem chtěl stahovat tak se spustil a stahovalo se. Pokud jsem ho před stahováním vypnul tak se spustilo klasické stahování prohlížeče. Teď sem instaloval Win 7 a prohlížeč Google Chrome a nechce stahovat. Koukal jsem do nastavení a nevím kde by se to dalo upravit tak aby stahování FDM bylo nadřazeno stahování Goodle Chromu a začalo stahovat jako první. Tenhle program se mi fakt osvědčil. Pokud s ním máte někdo zkušenost a ještě lépe s tímhle problémem poraďte prosím. Nebo jestli někdo zná jiný download manager, tak taky uvítám jeho poznatek. Díky za radu.

Obrázek uživatele Milhaus

Vlastním bádáním jsem na to přišel tak to můžete zamknout :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a nepovíš nám, jak jsi na to přišel? :))

Obrázek uživatele Milhaus

No dnes jsem to opětovně zkoušel a nic. Tak nevim. Zkusil jsem v záložce stahování dát vytvořit nové stahování s tím že do řádku s URL jsem vložil odkaz. Včera se to rozběhlo, ale zřejmě v tom prvotním nadšení když jsem program vypínal jsem si nevšiml, že stahování bylo zrušeno a stáhlo se všehovšudy něco okolo 40 kB. Dneska celej natěšenej, že zas stáhnu nějakej film jsem začal stahovat a všiml si toho, takže jsem rychle vystřízlivěl a jsem nas****j. Jak říkám na XPéčkách to běhalo parádně a na W7 prd :-/

EDIT by TOBiAS: sprosťárny

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hlavu vzhůru, mě z těhle downloaderů nefungoval nikdy žádnej :)) ale chválu slyším na jdownloader (mě nepotěšil)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Downloadery jsou praktické pouze pro Premium účty, jinak to nemá smysl..

Obrázek uživatele Milhaus

Tak ten JDownloader mi jde. Takže zůstanu asi u něj, je i podobně dělanej. O tom smyslu downloaderů. Osobně premium účet nemám. Nevím jak u Jdownloaderu, ale FDM mi dokázal stáhnout veškeré filmy a mohl jsem klidně lítat na netu jak jsem chtěl. Když stahuju klasicky prohlížečem tak se mi např stahování filmu sekne v polovině, nedejbože v 90 % a můžu začít stahovat znovu což docela mrzí když je daný film např v HD kvalitě a má víc jak 1 GB. Díky za doporučení :-)

Obrázek uživatele Malignus

Zlatej uTorrent! :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

uTorrent narozdíl od prachoyčejného stahování filmů (což není v ČR nezákonné) nezákonný je.. protože nezákonné je sdílet, ne stahovat a vešekerý upload v uT je sdílení :)) na to bacha,,

ale co se funkčnosti týče, jasně, zlatuej uT se zapne a jede :))

Obrázek uživatele Malignus

Sdílení (UpLoad) jde samozřejmě zakázat. A i některé MMO klienty je možné legálně stahovat přes torrent přímo od výrobce (např.: Lineage II). :eek:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

bez sdílení ti tracker (server ze kterého je torrent) začne omezovat i download. musíš dosáhnout určitého ratia..

samozřejmě věci, které jsou bezplatné se dají torrentit jako oživot :))

Obrázek uživatele Malignus

Musíš si udržet ratio kolem 0,85 až 0,55. Ale takové servery já, slušný hoch, nenavštěvuji. :))

Obrázek uživatele Milhaus

uTorrent jsem taky využíval, ale na to stahování filmů mi nějakej download manager stačí. Přijdu z práce, stáhnu film, večer na něj mrknu a je mi fajn :-D Pro ten účel mi bohatě stačí.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.