Documents and settings nelze otevřít (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, nedávno jsem dělal upgrade z Win Vista na Win 7 a teď jsem si všiml, že u složky Documents and Settings je ikonka zámku a nejde to otevřít (zámek je ještě i u složky recycle.bin), co se s tím dá dělat, aby to šlo otevřít? Možná to s tím upgreadem vůbec nesouvisí, ale možná taky jo. díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to byl upgrade bez přeinstalování systému? původní účet byl pod heslem? ty jsi přihlášen v účtu, ve kterém jsi byl přihlášen předtím a máš přístup ke všem svým datům, jen ne skrz složku Documents and Settings?

Obrázek uživatele topta

na všechny otázky je odpověď ANO.

Obrázek uživatele TheALuminium

Documents and settings ale přece ve W7 nejsou. Ani nevím jestli jsou vůbec ve Vistách. To bych se musel podívat. Rozhodně ve W7 nejsou. Místo nich je tam adresář Users, takže se dá říci, že tu složku tam máte úplně zbytečně.

Obrázek uživatele topta

aha, tak mám to zkusit smazat? jinak Users tam mám a když na to kliknu tak jsou tam 3 soubory se zámkem, ale jdou otevřít, vadí to něčemu?

Obrázek uživatele TheALuminium

Ne nevadí, tím se označuje, že jsou zamčené pro ostatní. Teď nevím přesně jestli pro veřejnou síť atd. to se dá jednoduše zjistit na netu. Rozhodně to zkuste smazat, ale nevím jestli to půjde. Případně můžete postupně vymazat jeho obsah, abyste snížil místo, které zabírá a pak jej nastavit jako neviditelnou složku, aby vás neotravovala.

Obrázek uživatele topta

kupodivu to slo smazat. dik za rady