CD a DVD mechanika

Dobrý den.Prosil bych o radu.Vložím CD do mechaniky a prohlídnu ho.Vyndám,dám jiné a ono mi to ukazuje stále to první.Dám do druhé mechaniky a někdy to ukáže správně,jindy zase to co tam bylo předtím.Na CéDéčku se dá i prohlížet,ale většinou to co jsem prohlížel předtím.Začalo to dělat najednou a na obou mechanikách.Poradí mi někdo?Děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
takže pokud by jste tedy spouštěl to cd a byla v něm instalačka nějakého programu, tak i po vyndání cd ji spustíte?

Obrázek uživatele adraja

Instalačku jsem přímo nezkoušel.Ale třeba film nebo nějaké soubory,tak to co prohlédnu na prvním,tak si prohlédnu znova po zasunutí jiného CD, i když ty soubory tam vůbec nejsou.

Obrázek uživatele Honza

Tohle vypadá na problém ve windowsu, podle mě to nebude dělat program, který jste už někdy nainstaloval, ale tak namátkou jaké programy máte v pc - antivir, pro přehrávání videa atd? Počítač už běhal někdy normálně popřípadě, kdy to asi začalo vidíte s něčím spojitost?

Obrázek uživatele adraja

Používám Avast,přehrávače různé,Třeba Gom player,VLC,Power DVD,WMP a i jiné.
Ten počítač pracoval úplně normálně a bohužel mě nenapadla žádná konkrétní spojitost.Snad možná ,ale to nevím jistě,po instalaci jistého programu se počítač zbláznil.Po tvrdém restartu v nouzovém režimu jsem program odstranil a zase to běželo normálně.Ale opravdu nevím,zda to bylo přesně od té doby.

Obrázek uživatele Honza

Pro začátek zkusme odpojit obě mechaniky jak z napájení tak i z ide a znova zapojit.

Obrázek uživatele adraja

Omlouvám se ,ale vyzkouším to zítra a určitě se ozvu.Jsem příliš pracovně vytížen.Zatím děkuji


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.