canonscan 3200f (*VYŘEŠENO*)

ahojky experti,prosím Vás mám velikou prosbu.Mám OS Vista 64 a scháním ovladače ke skeneru a nikde je nemohu nalést :-( .Koukal jsem se i na Canon výrobce,ale tam nejsou ovladače pro tento scener v OS VIsta 64.Prosim o pomoc Díky všem :???:

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
a ovladače na visty 32 nejdou? Já si teď nejsem úplně jist a nerad bych mlžil, ale podle mě, by to mělo jít úplně stejně.

Obrázek uživatele sragorka

Nijo ale ani visty 32 výrobce nemá k tomuto sceneru 8-)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Díval jste se na oficiální stránky výrobce? Já ano a ovladače na Vistu 32bit existují
- viz http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=DownloadDetailTabAct&fcategoryid=351&modelid=9455

Máte pravdu - na Vistu 64bit nejsou, ale zkuste ty pro Vistu 32bit.

Obrázek uživatele sragorka

Děkuji moc za snahu,ale nejde mi to.Ale prodávat scener se mi nechce ,tak radši přejdu zpět na OS XP.Ještě jednou děkuji za snahu najít ovladače a zprovoznit scener :-( .

Obrázek uživatele Honza

Proč to nejde? Scener nereaguje ani po tom ? Nebo se vypíše chyba? Poďte to ještě řešit.

Obrázek uživatele sragorka

Když otevřu ovladače Tolbox od skeneru a dám scenovat tak mi to píše tento"není podporovám Vista 64.Tak jsem z toho paf??Skoušel jsem stáhnout i jiné ovladače k jiným scenerům-třeba 4200f.Stáhnul a nainstaloval,ale ovladače ten scener nenašli???Nejsem takový počítačoví mág????Abych si stím víc poradil.Díky moocJíří

Obrázek uživatele Honza

Ještě mě napadla jiná věc a to, jak je přibližně skener starý? Napsal bych e-mail buď canonu nebo tam, kde jste to kupoval, co radí oni, jako prodejci.... Protože takových lidí klidně může být více, půjdu ještě projet zahraniční fora, zda nemá někdo stejný problém.

Edit: 17:57 - Tak nakonec skener podporuje jen 32-bitovou verzi podle vyjádření canonu.

Obrázek uživatele sragorka

Z web.str. mi odepsali "Na operacní system Windows Vista x64 není ovladac pro Vás skener CanoScan 3200F není k dispozici."
Tak si zatím pohraji s Vistami a popřemýšlím návrat k OS XP.
Ještě jednou vám všem děkuji za snahu a spolupráci.Zdraví Jiří