Bluetooth problem (*UZAMČENO*)

Dobry den, mela jsem problem se spojenim mobilu a notebooku pomoci bt. Nejdriv se obe zarizeni nasla, pote vsak nekomunikovala. Pravdepodobne za to muze Service Pack 2, tak jsem postupovala podle navodu Microsoftu > odinstalovala zarizeni pres Spravce souboru > nechala najit novy hw a at se znovu nainstaluji ovladace.. Ty se po nekolika pokusech nasly (mam je i na Asus CD), ale bt ted nefunguje vubec, ani se nenajde (Spustit > bthprops.cpl). Nemate nekdo poneti, co s tim?
Diky moc, L.

Obrázek uživatele tatik

Také mám Asus a se SP2 mi funguje. Koukněte na wireless console. Tam se dá nastavit, co potřebujete. Tím bych začal.

Obrázek uživatele Fergie

Ono to normalne ungovalo, jenze kdyz jsem se snazila spojit to s mobilem, neslo. Na mnoha diskusich jsem zjistila, ze to neni ojedinely problem a na mobilmanii http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;cs;883258
Muzete mi zkusit popsat, kde muzu najit nejake to nastaveni? V Ovladacich panelech totiz ikonka bt zmizla a v Sitovem pripojeni se mi taktez nezobrazi (pred odinstalovanim bylo vse ok).

Obrázek uživatele tatik

Pokud máte ASUS, máte v adresáři Windows adresář Wireless Console ?

Obrázek uživatele Fergie

Na C:\WINDOWS neni takovato slozka.

Obrázek uživatele tatik

Moje chyba, omlouvám se, neměl jsem na mysli adresář windows, ale program files.

Obrázek uživatele Fergie

Tam take nic.. :-/

Obrázek uživatele tatik

zkuste :
www.asus.cz --- vlevo dejte hledat wireless --- najde wireless console, odklikněte ---- dále postupujte dle textu.
Po stažení zkuste nainstalovat.

Obrázek uživatele Fergie

Po zadani retezce "wireless" naslo pouze desku M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition. Na supportu jsem wireless_console nasla (http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=Wireless_Console&SLanguage=en-us). Stahla, nainstalovala jsem. Tento program vsak nepomuze, stejnou funkci (kterou plni spravne) ma tlacitko primo na notebooku. Bluetooth je asi nejakym zpusobem odinstalovany, a i kdyz jsem dala zpet drivery, neni ani ve slozce pripojeni.

Obrázek uživatele Fergie

Ve Spravci zarizeni se bt najde, ma i nove ovladace. Mozna pomuze screen: http://img108.imagevenue.com/img.php?image=92824_plocha_122_854lo.jpg

Obrázek uživatele tatik

Tak mě napadá jedna věc, jak jste připojena k internetu? Pomocí wifi? Pak by jste měla mít vpravo dole v liště ikonku wifi. Adresář wireless console v program files máte?

Obrázek uživatele Fergie

Net kablem.
Ted uz tam slozka je. Ale wireless console podle me nespravi to, co potrebuji. Ani jeden z domacich telefonu bt nenajde, i kdyz je v pc jakoby aktivni a zapnuty.

Obrázek uživatele tatik

běží Vám proces wcourier.exe ? Pokud ano, je třeba modrý zub aktivovat. Jak jsem psal, vpravo dole na liště by měla být ikonka. Na tu klikněte a můžete vybrat, co má být aktivní. Na výběr by mělo být
wifi + BT
pouze wifi
pouze BT
ani jedno.

Obrázek uživatele Fergie

Ano, bezi a take jsem vybrala bt (tuhle konzoli jsem mela uz nainstalovanou drive a nepomohlo), jenze stale nic.

Obrázek uživatele tatik

Tím jste si aktivovala BT. Teď musíte spustit program, který bude komunikovat s telefonem. V adresáři Program files mám adresář Toshiba a tam Bluetooth Toshiba Stack . Jinak Start --- programy --- BT --- Wireless file transfer.

Obrázek uživatele Fergie

Aha, tak to je krok, ktery jsem predtim neudelala. Ted je vse ok - bt funguje, telefon se nasel, pokud se nenajde znovu, budu jiz spolehat na datovy kabel. Dekuji mnohokrat za cenne rady a hlavne vas cas! LM

Obrázek uživatele tatik

pokud našel BT telefon, měl by přenos fungovat.

Obrázek uživatele Fergie

Prenos nezacal, ale nehodlam jiz resit proc. Stejny problem meli mi kamaradi, ale s ostatnimi zarizenimi bt na notebooku funguje, mam datovy kabel. Musim se holt smirit, ze nektere veci ve Windows jsou mezi nebem a Microsoftem.
Diky jeste jednou

Obrázek uživatele tatik

Takže jestli tomu rozumím, program se spustil, telefon detekoval, soubor pro přenos jste vybrala a dala odeslat. A odesílání se nezdařilo?

Obrázek uživatele Fergie

Ano, presne tak. Stejne tak i s SE PC Suite. Nechci vas jiz dale obtezovat, opravdu. Pomohl jste mi nacpat to tam zpatky, kdyz se chyba objevila znovu, nebudeme ji jiz resit. Diky mnohokrat