změna jména uživatele win 7 (*VYŘEŠENO*)

ahoj, rozhoupal jsem se jak tady pořád čtu o win 7 že se donich také pustim, vše proběhlo bez problémů až do chvíle, kdy jsem si zadal jméno uživatele PC a ted ho potřebuju změnit, v uživatelských účtech jsem ho přejmenoval, ale everest mi neustále řiká, že uživatel je PC. Hraju online hry a tam se právě zobrazuju ted jako PC, místo změněného jména. Víte někdo kde ještě se to musí změnit?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ty jsi totiž změnil jméno uživatele, potřebuješ změnit jméno PC - Tento počítač, vlastnosti, pokročilé nastavení, jméno počítače, změnit (aspoň nějak podobně, mám Win7 v EN).

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

upřesním originální české znění:

Počítač -> Vlastnosti -> Upřesnit nastavení systému -> Název počítače -> změnit -> do políčka Název počítače zadat požadovaný název..

Obrázek uživatele Michal Čížek

také bezezměny, furt everest informuje o uživateli PC.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Mohl by pomoct restart, Everest koneckonců může informovat jak chce, důležité je jestli je PC vidět pod jiným jménem.. o to ti přece šlo ne?

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak jsem to nakonec změnil tím že jsem vytvořil nového uživatele a původního zrušil, nevím jestli je to standartní postup, ale funguje, nikdy ani v XP jsem nic podobnýho nedělal tak dyžtak pro ostatní :)).

Obrázek uživatele Michal Čížek

restart byl udělán, ale pořád jsem na online hrách byl jako PC a teprve vytvoření nového a zrušení starého pomohlo změně nicku i v těch hrách, myslel jsem si že to jde udělat normálně ale asi nejde.

no je vidět že se mám zase s novym systémem co učit

Obrázek uživatele Jiří Moos

A tvůj PC je teď vidět pod jménem toho účtu? Asi se potom to jméno počítače vytvoří automaticky :(

Obrázek uživatele Michal Čížek

jj ted je vidět pod tim jinym jmenem, předtim furt pod starym i po restartech

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ok, takže vyřešeno? ...Stejně je to divný :))

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) jo divně vyřešený, ale funkční

EDIT by Mozek: To teda, Lock.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

doplním: pokud hra etekuje jméno účtu a ne jméno počítače, je to její problém.. já jsem v síti vidět pod jménem počítače, které je jiné, než jméno uživatele..

co se ale jmen uživatele týče, i když změníš název, systém neprovádí kompletní změnu.. v souborech a registru tě stále nechá pod původním jménem, jen tobě ukazuje jméno nové.. ověříš si to tak, že změníš jméno a ve složce Users budou data nového jména ve složce se starým jménem.. v XP to tak bylo, ve W7 jsem to neověřoval, divil bych se kdyby to tak bylo, ale asi se s tím nepatlali a je to vcelku jedno..