Zamrzávání

Dobrý den. Mam další problém (dnes již třetí :-) ). Zkusil jsem nainstalovat Windows Vista Ultimate x86 32bit Edition. Vše už běží v pohodě, ale když jsem naninstaloval svou oblíbenou hru, tak hra zamrzává. Prostě si jedu Rally a v půlce se to prostě kousne a nepomůže nic jinýho než tvrdej restart... Docela mě to štve. Vím že se takovýto jev ukazuje, když se přehřejou komponenty, ale takový problém, jsem ještě nikdy na XP Proffesionalech neměl (a tom jsem hrál i např. Oblivion a další náročnější hry). Bojim sem abych neměl něco s pc (tim se trochu odvolávam na moje téma "cvakání". Nechtěl jsem to dát tam, protože to je třošku od tématu). Plz pomocte.

Obrázek uživatele tatik

Cvakání těžko identifikujeme. Nejlepší by bylo, kdyby se ten zvuk bodařilo nahrát. Takhle se pohybujeme pouze ve sféře dohadů. Pokud se seká jen jedna hra, situace není tak vážná. Ještě to nemusí signalizovat závadu na PC. Co to je za hru? NFS?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Cvakání může být i od větráku a to může způsobovat i zamrznutí této hry. Třeba to má něco společného s tím druhým tématem. Máte nějaký software na hlídání teploty? Bylo by dobré, kdybyste si je začal teď měřit. Třeba to bude mít společný základ ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak jo právě sem nainstaloval everest na měření a 3d mark na zátěž. Po konci testu byla maximální teplota CPU 50°. GPU mělo kolem 55° a záklodovka 41°. Větrák běžel na 3,5 tísíc otáček za minutu. Řek bych že to nejsou nějaké zvláštní údaje (moje pc: P4 HT: 2,8GHz 1,7Gb RAM ATI radeon X1300 Series 256MB)

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
je to jen u této hry?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.