XPSP3 Obnovení systému (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, po instalaci SP3 na SP2 mi nešly ovládat ve Vlastnostech systému/Obnovení systému Nastavení jednotky (tedy velikost zabraného prostoru a možnost vypnutí sledování) a v Koši veškeré ovládání. Obnovení je nastaveno na maximum a Koš na okamžité odstranění. Koš jsem vyřešil v registrech, ten je v pohodě, ale na onvení nemohu najít žádný klíč. Dík.

Obrázek uživatele Honza

Zdravim,
zkuste se kouknout do správy počítače-služby a aplikace-služby-služba obnovení systému-otevříát-> zkuste ji zrestartovat.

Obrázek uživatele zlomik

Diky, to jsem udělal hned na začátku, potom jsem prošel registry HKLM a HKCU, taky jsem porovnal tyto registry se stajným systémem na jiném disku. V registrech sice nastavím velikost prostoru, ale ovládání ve vlastnostech systému se nedá aktivovat. Mám čtyři disky a nechci je všechny sledovat, ale taky nechci zrušit tuto službu, protože je velmoi užitečná. :shock:

Obrázek uživatele Honza

Takže vlastně nejde nastavit velikost disku atd. Něco jsem našel http://zacinej.cz/zakazat-obnoveni-systemu je to ta druhá pasáž nastavení trošku to probádám, protože podle mě, když by se do registrů zapsalo Disable 0 mohlo by to jet, ale ještě se na to kouknu.

Obrázek uživatele zlomik

Zdravím, díky za ochotu, už jsem to vyřešil. Musel sem jít do zázad skupiny, protože v registrech to mohu jenom skrýt. Jen nevím, jak se to mohlo stát. Tedy, díky za ochotu. zlomik

Obrázek uživatele Honza

Díky za napsání řešení problému.