XP OEM v jiných jazycích

Říká se že něco jako, že v jednoduchosti je síla. Pokud se to tak nějak říká, tak to potvrzuji. Věc, která by měla být zcela jednoduchá, mě opravdu značně vysílila. Jednalo se o hledání v internetu. Takže snad někdo poradí. Zajímám se o jižní jazyky a chtěl jsem si místo českých XP PRO OEM dát třeba španělské. Hledání na internetu byl obrovský problém. Plno odkazů a skoro nic nefungovalo. Když fungovalo, tak to zavádělo tak kam jsem nechtěl. Až se mi po ouporném mnohahodinovém snažení podařilo sehnat nějaký: Windows_XP_Multilingual_User_Interface_Pack_CD_2
Jenomže ten vyžaduje něco jako originál Windows v angličtině. Takže dalším krokem bylo sehnat tyto Windows. Bral jsem, že španělština je třeba taková nějaká specialita a proto byl problém s hledáním na internetu. Tak jsem si říkal, že s angličtinou to bude určitě lepší, když tak vládne světu. Pravda, odkazů bylo mnohem víc, ale tím víc jich tak bylo k ničemu. Když už se podařilo něco najít a stáhnout, tak to byly Windows, které nevyžadují aktivaci, takže předpokládám že nelegální. Takže se ptám, jeslti chci opravdu něco tak náročného, když sháním WINDOWS XP PRO OEM ORIGINAL ENGLISH ?????
Nemohl jsem jinak, než po nad tímto neúspěšně strávených dnech dojít k tomuto tvrzení: Internet je plný informací, ale ho**o tam najdeš.

EDIT by TOBiAS: smazána duplicita & sprostá slova

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zkus hledat znovu http://www.google.cz/search?hl=cs&q=windows+xp+home+EN+iso+download&aq=f...

hledej ISO soubor - obraz disku - pokud hledáš anglicky, najde ti to defaultně anglický.. stáhneš, vypálíš na bootovatelné DVD, nabootuješ, nainstaluješ, vložíš klíč, aktivuješ, přeložíš..

chce to jen trochu líp hledat, nejsnáze je najdeš asi jako torrent soubory.. stáhnout si instalačku Win není nic nelegálního, pokud máš doma opravdu legální kód.. otázkou je, jak ti kód sedne na lokalizovanou anglickou verzi, pokud máš kód pro českou.. případně můeš zkusit hotline Microsoftu, oni ti určitě poradí..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.