Windows XP x Vista?

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak to nadále bude s XPéčkama. Rokem 2010 má končit výroba(nebo co) a koncem roku 2012 i jeho podpora. C to znamená? Nevyplatí se teda koupit už Vistu? Já jsem zásadně pro XPéčka. Moje otázka teda zní: Co se změní tím, že nebuodu XPéčka podporovány? To jako neopujdou použít? Díky

Obrázek uživatele tatik

Toť otázka spíše pro věštce. WXP se již dnes dají koupit stále hůř. Nahrazuje je Vista. Možná jste postřehl, že Vista nezaznamenala takový úspěch jak se čekalo. Svým způsobem o tom vypovídá i diskuze kolem Windows 7. Co bude v roce 2012 se nedokáže fundovaně vyjádřit nikdo.
Podpora OS. Je myšlen "jistý" vývoj. To znamená pro běžného uživatele vydávání aktualizací se záplatami. KDy tato podpora skončí? Až bude OS na ústupu a počet uživatelů klesne. Vše však záleží na autorovi, v tomto případě Microsoftu. Samozřejmě, že je budete moci použít. Jako příklad bych uvedl W98. Také nejsou podporovány a můžete je použít.
Jak dál s OS? To bych moc neřešil. Koupil bych si takové PC, které mi vyhovuje. Pokud jste pro XP, kupte si XP. Klidně se Vám může stát, a asi stane, že v roce 2012 si koupíte nové PC. S jakým OS, těžko říct, určitě to ale nebudou Visty.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.