windows 8????? (*VYŘEŠENO*)

chcem sa vas opitat ci uz je volaka legalna verzia win 8 lebo minule som pozeral stranku a tam bol win8 je to nejaka blbost alebo je to fakt? prosim odpovecte davam aj stranku na ktorej som to nasiel http://www.warez.lapaj.net/windows-8-pre-xtreme-edition-x86-x64-12-01-20...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, to je tedy HUSTÝ :D
Windows 8 jsou ve vývoji, takže nechápu, proč je ten modifikátor takto označil, je to hloupé.. jinak se jedná vlastně o Windows 7, upravené nějakým programátorem k obrazu jeho.. nový vzhled a uspořádání, a docela zábavně udělané logo.. jsem zvědav, s čím přijde Microsoft, když toto vymyslel nějaký warezista..
v tom systému by měly být přidány jeho vlastní či nalezené utility a opravy, avšak jsem si stoprocentně jistý, že je tam i jistý "dárek" v podobě sledovacího či ovládacího trojáka.. Windows 8 nebude nikdo dělat zadarmo :) takže být tebou, prdnu na to..

reálné Windows 8 by měly přijít v roce 2012

jinak aby jsi byl v obraze - ta stránka, kde jsi to četl, je WAREZ - stránka, kde jsou odkazy na stažení WAREZu, tedy nelegálních programů, respektive placené programy zde stahneš zdarma a zdarma ti fungují, tedy ukradl jsi je..

Obrázek uživatele borisss

aha dakujem no len pre info len tak som letal po nete totok mi povedal kamos ja ani od tial nestahujem programi iba nejaky ten film obcas