Windows 7 instal

Zdravím
Děkuji za přietí a hned k věci :(
Já vím, že to není žádne hackerské centrum a takové, ale i tak se zeptám, za cenu banu :(
Takže jdem na to .. mně se pos*al Windows a potřebuji ho napravit ale nemám code ani to Cd ( originální mám ) .. a potřebuji stáhnout nový, který mi to reinstalne :( Ale nevím, kde jak, co . Všechno jsem zkoušel ale nevím .. potřebuji bud Windows 7 64 bit nebo Windows 8 64-bit ... :D Ale vždy jak něco stáhnu tak se mi to lagne u 11% :( Co kdybych udělal tak, že stahnu XP a potom WIn 7 ? :(

Děkuji za rady a přeji příjemný den :D

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nějak nechápu na co se ptáš, potřebuješ svůj systém opravit, nebo snad načerno aktivovat systém? Pokud máš origoš CD instalačku máš i COA štítek, tudíž máš i licenční číslo.
Abych odpověděl na instalaci, můžeš instalovat systém bez licenčního čísla, funkčnost systému je pak 30 dní, tudíž je jedno jestli nyní licenci máš nebo ne, instalace je totožná a instalace musí proběhnout.
Nenapsal jsi na čem to chceš instalovat (název a označení zařízení popř. označení zákl. desky), bylo zařízení koupeno s předinstalovaným windows?
Jestli bylo k zařízení přiloženo recovery CD, opravu uděláš pomocí tohoto CD, popř. s instalačkou.
Disk můžeš vložit do jiného funkčního PC a pomocí HD Tune udělat jeho diagnostiku, následně v tom jiném PC odpojit všechny disky mimo toho tvého a udělat prvotní instalaci, to je instalace do prvního restartu, následně při restartu PC vypni, disk vlož do svého PC a tam nech instalaci dokončit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.