Windows 7 32bit nejde spustit HARD Disk

Posledni dobou kdyz jsem zapinal pocitac mi obcas automaticky nabihala kontrola pevneho disku chkdsk (vzdy jsem ji nechal bezet). Jelikož jsem měl počítač podle mě trochu zavirovaný a kolem 2 let jsem nereinstaloval windows chtěl jsem spustit počitač a zálohovat si svoje os. věci. Jenomže jsem když jsem zapnul zase naběhla kontrola a já kvůli své blbosti jsem odklikal že chci kontrolu přeskočit. A teď se windows nehce spustit a nepodařilo se mi to ani nejak opravit z instalacniho CD. Jsem laik a když počítač zapnu jedine co mi nadkoči v menším rozlišeni je nekonečná oprava spouštění systému.

Obrázek uživatele MBlask

Pravděpodobně vadný HDD, nejlépe zapojit do funkčního pc a zjistit jak je na tom. Můj oblíbený program pro kontrolu, který mě zatím nezklamal je "CrystalDiskInfo".

Obrázek uživatele MBlask

neúplně jsem se vyjádřil v předchozím příspěvku: zapojit do funkčního pc jako "druhý" disk a pak z něj vytáhnout data a kontrola ...

Obrázek uživatele petrmet

Myslím, že už na tuto otázku bylo odpovězeno v poradně Hardware. Jen bych dodal, že je chyba mít uživatelská data na systémovém disku. Je dobré mít buď dva fyzické disky, jeden na systém a druhý na data, nebo alespoň rozdělit disk na dva logické, abych mohl přeinstalovat systém bez nebezpečí, že přijdu o důležitá data.