Virtualní disk?? a instalace visty na něj?

Zdarec.Dostali se mi pod ruku visty.Chtěl bych je vyzkoušet na svém pc ale nechci přijít o ty xp co tam ted nainstalovaný.Chci to pouze zkusit a potom třeba na ty visty přejít.Někde jsem slyšel že existuje program na vytvoření virtuálního disku kam by se to dalo třeba na zkoušku nainstalovat.Uvítám každou informaci.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

čus, mno, pkud wim, tak XP a výš podporují instalaci více OS, nevim jak ej tomu v případě obou MS, ale dalo yb se to nainstalovat individuálně na jinou složku, při bootu byse ti pak ukázal výběr systémů.. ale chce to tak 10GB volnejch na disku, provšechny soubory, který visty vytvoří.. takle by se daly zkusit a případně smazat..

Obrázek uživatele mirekd

O místo na disku nejde.Toho mám dost.Jde mi o to jestli s tím má někdo zkušenosti aby mi ty xp pak nespadli

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, pokud to nenainstaluješ přes XP, tak by neměl bejt problém.. mno, počkej, až se ozve někdo z PCP, oni budou vědět přesně, jak na to, já jen vim, že to de, ale nikdy jsem to nedelal..

Obrázek uživatele mirekd

Asi ano.Raději počkám.Není kam spěchat.Každopádně díky za každou informaci.

Obrázek uživatele TheALuminium

Podle mě nejlepší způsob stáhnout si program, který Vám vytvoří Virtuální PC ... zbytek zde : http://www.pcporadenstvi.cz/microsoft-virtual-pc-2007

Obrázek uživatele mirekd

Opravdu tady není nikdo kdo by měl zkušenosti s tímto druhem instalace na virtuální disk?

Obrázek uživatele Skelnik

Jde to v pohodě. Dělal jsem to asi před rokem. Podrobnosti si nepamatuju.

Obrázek uživatele TheALuminium

Já nevím, ale nevšiml jste si náhodou příspěvku, který jsem psal?

Obrázek uživatele mirekd

Ahoj.Tak jsem nainstaloval virtual pc.Momentálně mám v pc windows xp sp2.Chtěl jsem na virtuálním pc vyzkoušet visty ultimate 64bit.Ovšem když chci spustit instalaci tak mi to nejde.Píše to něco o 64 bit. verzi.Jelikož neumím moc dobře anglicky tak je to problém.Zajímá mě jestli to vůbec půjde dostat (vista ulimate 64bit.) do virtuálního pc když mám xp které jsou 32bit.Díky za odpověd

Obrázek uživatele TheALuminium

Samozřejmě , že půjde když je to virtuální ... je ale možné, že to Microsoft Virtual PC nepodporuje, nedíval jsem se později se podívám, ale pokud to v něm nepojede tak existuje i další program jako je WMware Workstation a v tom to zaručeně pojede.

Obrázek uživatele mirekd

Fjn.Mrknu na ten druhej prográmek:-))))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.