Updater.xe během provozu PC zatíží procesor až na 100%

Vážení přátelé.
Velmi prosím o radu. Během i několika hodin práce na PC se tento najednou velmi zpomalí a po otevření procesů /Ctrl ...Alt... Delete / zjistim že procesor je zatížen na 100%. Po vypnutí Updater.exe klesne v klidovém stavu zátěž CPU na 5-15%.
Tento stav je dlouhodobý a PC nic nestahuje . Do stavu odstavení nechtěného procesu zůstává CPU stále dlouhodobě zatížen. Antivir AVAST má truhlu prázdnou.
Je mi jasné že Updater. exe není viníkem stavu , ale nevím co se snaží otevírat.

Kamarádi velmi vám děkuji za radu.

S pozdravem Slávek.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, je AVAST aktualizován? updater.exe bude vireček. Zastav jeho proces a nech PC zkontrolovat pomocí ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/

Obrázek uživatele slavek

Ahoj.

Díky za info. Já jsem z Ledec a nevím zda nejsi též v OK1KSL.

73 Slávek.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) ahoj, to nejem. Jak jsi dopadl po kontrole esetem?

Obrázek uživatele slavek

Ahoj Michale.

Velmi Ti děkuji za radu. Vše jsem vyčistil ... měl jsi pravdu. Bohužel po dokončení funkce programu znovu jsem byl nucen odkliknou updeter.exe.
Nyní jsem najel Pc poprvé a jsem zvědav na výsledek. Dnes se mi poprvé nehlásil překladač Translate Client o zaplacení poplatku. Byl to volný program a zůstal i nyní , s tím že při startu Pc se připomíná o zakoupení plné verze. Nevím zda to tím mohlo být. Tento program ......jinak velmi dobrý ti dává možnost přepnutí na Google nebo Microsoft.Já jej nyní používám pod Microsoftem.Nevím zda jej neodinstaluji. Pro mé použití mi stačí jiné volné překladače. Pokud s něktrými máš zkušenost prosím tě o info. Pro mne byl vynikající při překladu návodu na Americkou stavebnici pro vysílání PSK 31.............../ Digitální amatérský provoz. /

Míšo velmi Ti děkuji

Ahoj Slávek.

P.S. - Po úmrtí manželky jsem doma s invalidní dcerkou a i ten malý poplatek za program je pro nás důchodce dosti velká častka. Tolik na vysvětlenou aby se ti nezdálo divné nezakoupení programu. Nelegální programy zásadně neinstaluji.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nemám s tímto zkušenosti, nepoužívám jej. Jestli to je free verze, tak se nabízí jen lepší verze s více funkcí za poplatek. Je to jako s antivirem avast, také je verze zadarmo a placené, které toho umí více, rozhodně pokud se to bude opakovat, bude se muset najít zdroj, odkud se to do PC dostalo.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.