Tienove kopie a predchadzajuce verzie (*VYŘEŠENO*)

Prosim potreboval by som neakym sposobom odstranit tienove kopie ale len v urcitych priecinkov. cize by som potreboval sposob na cielene odstranenie tienovych kopii a predchadzajucich verzii . prosi s pomocou . System Windows Vista SP 2 :-) dakujem za skoru reakciu.

Obrázek uživatele tatik

A sakra. Tak tady mi nějak končí znalosti slovenštiny
... tienove kopie ale len v urcitych priecinkov, ...
můžete mi to trochu víc vysvětlit?

Obrázek uživatele TheGod

Chcem odstranit jen nektere predosle verze určitých složek . obsahuji citlivé a osobný informace a preto bych je potrebova odstranit protoze mam sluzebny NB ktery budu muset vratit . ale je to aj na ochranu kdyby se my nekto hrabal v PC . prosim o pomoc :-)

Obrázek uživatele tatik

Tak jestli jsem to pochopil správně, potřebujete odstrranit například svou korespondenci, fotky, videa,... .
Systém mazání dat je dnes velmi propracovaný, stejně jako obnova smazaných dat. Na druhou stranu je tu otázka, nakolik by bylo efektivní získávat Vaše smazaná data zpět s ohledem na to, že tam ani být nemusí. (ví ten, komu notebook vracíte, že tam byla?). Byla by časová i případně finanční náročnost adekvátní zíkaným datům? Na druhou stranu je asi rozumné data odstranit tak, aby nebylo, v případě, že notebook dostane někdo, kdo by to chtěl zkusit. zase moc jednoduché. Je třeba si říci, že čím je nástroj na obnovu/mazání kvalitnější, tím je dražší (pochopitelně).
Prosté smazání již nestačí. Jsou také programy, kde nestačí smazání dat a jejich přepsání dalšími. Tyto programy jsou ale již placené. Já bych postavil řešení problému do té roviny, že běžnými prostředky, jako například recuva apod, data obnovit nepůjdou.
Souhlasíte?

Obrázek uživatele TheGod

No mne jde o to aby to nebylo take jednoduche ze si otevre slozky , klikne na predchadzajuce verze a obnovi si vsechno co chce :-D Ja chci vymazat nektery ty složky z predchadzajucich verzii :-)

Obrázek uživatele TheGod

No dakujem nevadi . je to strasne jednoduche cez prikazovy riadok :-D nevadi dakujem :-) Nasiel som anglicky navod a funguje . vsetko odstranene :-)