Rundll32.exe - nenalezen

Kdyz spustim Pridat nebo odebrat programy nebo vlastnosti plochy objevi se mi tahle hlaska. Muze to byt zase tou grafikou? Preinstaloval jsem nedavno system a uz od zacatku jsem mel problemy. Kdyz jsem tam mel nVidii slo vse v poradku. A jeste jeden dotaz... koupil jsem si tuhle grafiku na netu a mam na uctu zaznam o tom, ze jsem si objednal a prevzal kartu. Nemam listek a kdyz pujdu na reklamaci, vezmou mi to? (

Obrázek uživatele tatik

Je to opravdu rundll.exe , na obrázku to vypadá jako runcll.exe . Pokud je to opravdu rundll.exe, máte jej ve jmenovaném adresáři?

Co se týká reklamace. Na jedné straně stojí Obchodní zákoník, na druhé straně ochota prodejce reklamaci příjmout. Pokud si nejsem jistý, raději to zkusím.
Ve Vašem případě mám obavy, že neuspějete. Karta je věc jedna, rundll.exe věc druhá. Neslyšel jsem, že by vadná karta jako HW způsobila smazání souboru typu .dll .

Obrázek uživatele BoBek

Je to opravdu tento program. Zkousel jsem najit ten soubor a dat ho tam kde chybi. Myslim, ze je to vir. Je to nejrozsirenejsi vir jmenem Ati. Karta je od zacatku spatna a dela same problemy (pri standartnim taktu se v nekterych hrach delaji artefakty, ovladace se "rozpadaji", instalace ovladacu neprobehne v poradku - jeden z problemu je ze nemam v pc zadnou kartu od Ati, nejde spustit 3D Mark - vzdy se zasekne, fps se propadaji ted uz dokonce na NULU a takhle porad dokola) denne nehraju vic nez 2 hod protoze za tu dobu mi stihne hra nekolikrat spadnout a vetsinou to pri dalsim spusteni nasleduje rovnou restartem celeho pc.

Obrázek uživatele Honza

Já se teda dočetl, že rundll.exe je také trojan :))

Obrázek uživatele tatik

Honza wrote:
Já se teda dočetl, že rundll.exe je také trojan :))

A jsou i takoví, že ho pro jistotu smažou. 8-)

Obrázek uživatele BoBek

Opravdu je to vir? Co vubec dela? nj, ae stejne uz jsem to vyresil...

Obrázek uživatele tatik

TAky smazal? :)) Nebo jaké bylo řešení? Nová grafárna?

Obrázek uživatele Diallix

Nie je to vir. Rundll32.exe je systemovy subor.
Navod na opravu je tu : http://support.microsoft.com/kb/812340

A mimochodom, aj rundll.exe je systemovy subor.

Obrázek uživatele Honza

Špatně jsem to formuloval, rundll.exe není vir, ale vir ho infikuje, takže to prakticky vir poté je.... to jen pro upřesnění

Obrázek uživatele tatik

To Honza : Je pravda, že méně zběhlí uživatelé by tvůj výrok o rundll jako viru mohly brát vážně. :?

Obrázek uživatele Diallix

Vir dokaze infikovat aj vsetky systemove subory. Ak si mal na mysli pridavanie vlakien, tak to dokaze aj u exploreru, winlogonu, svchostu, atd.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[18850] ...

Hm,bezva,ale muzete mi nekdo poradit,jak se toho rundll.exe zbavim? Nejde mi tím pádem ani odinstalovat windows,vzdycky mi to tam naskocí a jsem nahrana.Kdyby jste mi náhodou nekdo odpovedel,byla bych vám moc vděčná. :-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Taky byste si mohla založit bezva nový téma, abychom to mohli řešit tam a neotevírat 2 roky staré téma :wink: jinak rundll.exe neodinstalujete, což jste si mohla i přečíst v příspěvcích. Je to systémový soubor. Dá se pouze nahradit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.