prosím o pomoc.....

Po spuštění PC naběhnou 3 účty(stále používáme jen jeden) ale nic v něm nefunguje.Ikony nikde-( po delším čekání a klepnutí na start vyběhne nabídka startu, ale tím to končí.Dál se nedostanu.Skype funguje,spuštění testu taky.Když otevřu jiný účet,tak je tam vše co tam dřív bylo(ikony) a nabídka start funguje normálně. :-o 8-)

Obrázek uživatele Honza

Zdravim,
čili používáte jeden účet a ten Vám nejde, ostatní jste si také vytvořil nebo se najednou objevili sami ? Ty ostatní účty také nejdou?

Obrázek uživatele Dany

Účty byly vytvořeny při koupi PC(cca 3roky) ale používali se jen krátce.Poté jsme všichni používali jen ten jediný co nejde.Ostatní účty fungují,jen tam není většina věcí co jsme stáhly a připojení na net.Pro připojení k místní síti potřebuji zjistit Nějaké ty adresy atd. a do toho se nemůžu dostat, protože je to v tom účtu, který nejde-(Normálně jsem na něm pracovala a najednou se sama změnila tapeta na ploše,zmizely ikony a pak se sám restartoval.No a poté naběhl s tou změněnou tapetou bez ikon a nechodí.

Obrázek uživatele Dany

V tom účtu se dostanu na nabídku start a když chci do syst.nástrojů, připojení nebo něčeho jiného píše to-systém windows nemůže nalézt null

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tohle se mi jednou stalo při změně shellu, vzhled jste asi neměl, že?!
V tomto případě se nabízejí různá řešení.
Nejlepší asi bude přejít do nouzového režimu (f8 držet po zapnutí počítače - stav nouze), přihlásit se pod tím účtem, který potřebujete a spustit bod obnovy (v nabídce start - příslušenství - systémové nástroje (myslím, že tak to je)). Vyberte v něm datum,kdy bylo všechno v pořádku. Pokud tohle nepůjde, zkusíme třeba něco jiného, ale tohle se mi zdá nejschůdnější...

Obrázek uživatele Dany

Takjsem to zkusila, ale nic-( 8-)

Obrázek uživatele Chester.11

Tohle se mi stao nedávno a bylo to tím že byly v pc breberky (konkrétně spyware)
Ale asi nějakej vytuňenej kterej nešel odstranit ani přes spybot, ad-aware, hijack
this apod.

Vše vyřešila reinstalace Windows kterou jsem nechal na příbujném který do toho více dělá ale řikal že stím byly taky ňáké komplikace!!!

MNO TAK NWM MNO

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dany wrote:
Takjsem to zkusila, ale nic-( 8-)

Co myslíte tím nic? Něco se nespustilo?

Chester.11 wrote:
Tohle se mi stao nedávno a bylo to tím že byly v pc breberky (konkrétně spyware)......
Vše vyřešila reinstalace Windows .....MNO TAK NWM MNO

Díky za nápad. Ano, spyware by to mohl být také. Ale reinstalaci OS bereme až jako úplně poslední možnost. Snad na to přijdeme dřív, než tohle bude třeba.
Když se to stalo mě poprvé, tak stačilo založit si nový profil pomocí jiného účtu a jen si do nějak pře-emigrovat data ... V tom nouzovém režimu se dá všechno zazálohovat a překopírovat do nového účtu a ten pak jednoduše smazat.

Obrázek uživatele Chester.11

Mno jelikož je tam více ůčtů, tak to je ta lepší možnost


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.