Problemy s windows vistou

Pořídila jsem si novy notebook ve kterém je nainstalovaný windows vista.Mám problém s naistalováním originálních programu od Adobe, zobrazí se mi nabídka programů, které požaduji naistalovat a zaškrknu je.....nainstaluji se,ale jen sdílené komponenty a vybrané programy ne, teda až na výjimku Acrobat reader. Přitom na windows xp se mi vse podařilo naistalovat bez problemů....Vubec to nechápu.Mohl by jste mi prosím někdo poradit?Dekuji moc :( :( :(

Obrázek uživatele tatik

A které programy se nechtějí nainstalovat?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Které "vybrané programy"?? Máte nastavena maximální možná práva na notebooku?

Obrázek uživatele Lidus

Pořídila jsem si sadu Adobe design premium CS3, která obsahuje kolem 8 programu....vždy když spustím instalaci, tak se mi tam nainstaluje jen Adobe Acrobat,Bridge,Reader.....a ty nejdůležitější jako Illustrator, Photoshop,Dreamweaver a Indesign proste ne (na konci mi to napíše nastala chyba při instalaci..) :( :(

Obrázek uživatele Dick

Máte nainstalovaná servis pack 1 pro Vistu? Jestli ne tak ho nainstalujte a pak zkuste znovu instalovat Váš software. Až budete spouštět instalátor ADOBE tak na ikoně setup klikněte pravým tlačítkem a zvolte spustit jako správce.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Bohužel je smutnou pravdou, že já jsem měl také takovéto problémy. Nešel mi nainstalovat Adobe After Effects 7.0. Nakonec se mi jej asi na 10. pokud podařilo nainstalovat, ale stejně potom nefungoval. Doporučuji tedy nejnovějsí programy od Adobe, které jsou odladěné pro Vistu.

Obrázek uživatele tatik

Ano, je to tak,jak bylo uvedeno výše. Trochu jsem prolezl web Adobe a našel toto :
System requirements : Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 (Service Pack 3 recommended) or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1 (certified for 32-bit Windows XP and Windows Vista)
Myslím, že to není třeba překládat.

Dále jsem našel následující text (pro Illustrator)
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=kb403877&slice...

Nezbyde Vám nic jiného, než se ponořit na stránky www.adobe.com a pomalu je pročítat a hledat možnou příčinu. Osobně bych Vám rád pomohl, ale z Vašeho popisu problému se jen těžko dá něco dalšího poradit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.