Problémy s Průzkumníkem a explorer.exe

Mam ani ne tak závažný jako spíš otravný problém. Někdy když si z plochy zapnu program, otevřu složku, otevřu textový dokument atd. tak mi vyskočí buďto problém s explorer.exe a počítač se kousne a je nutný restart, nebo vyzkočí hláška problém s drwtsn32.exe a počítač se někdykousne a někdy zpřeháže plochu a někdy se objevý problém s Průkumníkem windows a buďto se nestane vubec nic anebo se zpřeháže plocha. U každého z těchto problému se objavuje tabulka s popisky a podtím Odeslat zprávu nebo neodesílat (dávám neodesílat). Už mě to docela štvě a netuším čím by to mohlo být protože se za celej den nic nestane a nebo se to stane jednou či dvakrát ale někdy i několikrát za sebou a to srovnávání plochy mě už ničí. Vůbec nevím co je příčinou těchto chyb, používam převážně programy jako ICQ, EVEREST, Core temp, NOD32, Sunbelt Firewall atd, nic co bych neznal a na uklízení používam programy Uniblue a to SpeedUpMyPC jenž používam jednou či dvakrát do týdne a RegistryBooster jenž používam každý víkend a na odstraňování programů užívam ccleaner, všechny pravidelně updatuju nebo se updatují sami.

Nevíte někdo, nepotkal jste se někdo se stejným problémem, jak toto vyřešit, krom snad reinstalací Windowsů ?

Používam Windows Xp Profesional 32bit

Děkuji moc za případné rady.

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
tohle je fakt divný problém. Problém s explorer.exe ok to beru, problém s Dr.Watson to moc nechápu, proč blbne, když to je utilita, která zaznamenává problémy windows. Projed pc na viry. A hod nam sem log z hijackthis.

Obrázek uživatele Storm

JJ to projedu, ale jen tak stručně, jak mam udělat ten log? Já když to dam scanovat a uložim ten log do txt na plochu a chci ho sem dát tak mi to nejde, v jakym to má být formátu tedy ?

Obrázek uživatele tatik

Něco "normálního". Někomu tu nešel dát soubor s příponou .log, tak ho sbalil, tuším rarem.

Obrázek uživatele Storm

takže tady to je, ale ještě musim dodat že ta chyba průzkumníku se objeví skoro vždy když chci smazat zástupce z plochy

Obrázek uživatele tatik

V logu nic závažného není vidět.
Napadá mě ale, Start --- ovládací panely --- prohlížeč událostí
tam zkuste pohledat


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.