Problém u notebooku

Zdravim,

mám problém se svým notebookem - zapnu ho, normálně naskočí, ale poté se nespustí Win Vista, ale naskočí černá obrazovka a objeví se hláška Proces inicializace interaktivního přihlášení se nezdařil a s tímto stavem nelze nic dělat... 8-) nevíte co by to mohlo být za problém...?? díky za rady
jen ještě doplním, že OS je legální, notebook byl zakoupen s již nainstalovaným OS

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

umíš se dostat do nouzového režimu? mačkej F8 po zapnutí NTB.. zvol režim s prací v síti a zkus, kam až se dostaneš..

od kdy se problém projevuje? vypl se NTB normálně? nepamatuješ si na poslední akce, které by mohly souviset se systémem?

Obrázek uživatele mildy28

ano, do nouzového režimu se umím dostat...problém je od včerejška večer, kdy sem chtěl zapnout notes...poslední akce bylo nainstalování Avastu, ale to by sto snad nezpůsobilo....???

EDIT by TOBiAS: citace není potřeba, přečti si pravidla pro psaní příspěvku :wink:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nezajímá mě jen poslední akce, ale více, tedy třeba 10-15 posledních..

i Avast by při chybně dokončené instalaci, jelikož zasahuje do systému a provádí změny, mohl způsobit problémy..

co v tom nouzáku, jde to?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Dostal jsi s instalací také instalační CD (DVD)? Když nepůjde ani nouzák, zkus to DVD normálně nabootovat a Opravit instalaci WinVista..

Obrázek uživatele bujon

Zdravim,
mam stejny problem. Vyskakuje stejna chyba. Posledni akce byla taky instalovani avastu - chyba se zacala objevovat po "uspesne" instalaci po restartu. Nouzak jede. V event logu jsem nasel (mezi jinymi) chybu spusteni sluzby avast antivirus s oduvodnenim: "Spusteni teto aplikace se nezdarilo protoze jeji soubezna konfigurace neni spravna. Podrobnosti naleznete v protokolu udalosti aplikace." V event logu aplikace jsem nenasel konkretni chybu od avastu. (Moc v tom hledat neumim) Jsou tu chyby od EventSystem, WMI a CertificateServicesClient. Po odinstalovani avastu system zas bezi. Co udelat aby bezel avast i system zatim jeste nevim.

Obrázek uživatele bujon

Taakze po puldennim hloubani a dloubani se v problemu jsem zjistil ze (aspon v mem pripade) je to nejaky problem v soucinnosti starsiho (v 2.5.29) TrueSuite Access Manager-u (coz je software a ovladac pro ctecku otisku prstu,) s novym avastem. Reseni je tedy bud smazat avast, nebo smazat TrueSuite Accass Manager. Pro ty kteri maji Windows 7 by pravdepodobne mohl pomoci upgrade TrueSuite na nejnovejsi verzi. Ja mam ale vistu a nejnovejsi verze TrueSuite je pouze na win 7 takze jine reseni nez jeden z dvou jmenovanych programu odinstalovat se mi asi nenabizi. :(


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.