Problém s Vistou

Zdravim, mam problem s OS Windows vista Home Premium 64bit. Po zapnutí PC se OS normálně načíta ale po načtení zůstane jen černá obrazovka po následném restartu lze OS spustit buď normálně nebo v nouzovým režimu když dám nouzový režim tak OS bez problémů naběhne. Když v nouzovym režimu restartuju PC tak mi OS naběhnou už v pořádku. Po vypnutí ale zase zůstane jen černá obrazovka a systém naběhne opět jen po restartu z nouzového režimu. Nevíte někdo co s tím nebo setkal jste se s tím někdo?

Obrázek uživatele Dick

Co jste naposled in staloval než to začalo dělat? Zkusil bych pc vrátit o nějaký den zpátky pomocí Obnovení systému. Start - programy - příslušenství- Systémové nástroje - Obnovení systému

Obrázek uživatele Test

ten počítač je novej začalo to dělat hned co sem to zapnul. už sem se ptal a někdo říkal že by to mohlo být špatně nastaveným biosem je to možný?

Obrázek uživatele tatik

Nepříjemné, zrovna na svátky. Pokud to dělá od nova a koupil jste notebook někde u vás v kameném obchodě, co nejdřív bych tam utíkal, ať ho dají do svátků dohromady.
Pokud nelze, je topcelkem problém. Začal bych asi tím,že bych zkusil start s tvorbou logu. Někde se to kousne. Možná tam něco poznáme.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pokud se začne zavádět OS, tak již BIOS nic nepokazí - problém v BIOSu nejspíše nebude. Rozhodně zajděte do obchodu, jak říkal tatik.

Obrázek uživatele Test

Můžete mi říct jak se dělá ten log?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.