Problém s laptopem

Dobrý den,
Když zapnu notebook,tak mi tam skočí uživatelský účet na který se chci nalogovat,ale když kliknu na ten uživatelský učet tak se mi tam zobrazí příhlášení a pak hned ukládání nastavení a dál to nefunguje.A když už se dostanu teda na plochu tak tam neni ani jedna ikona.Normálně to celou dobu fungovalo až pak jsem dala u startu místo vypnutí odhlasít a od te doby je problém....prosím o radu

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
zkuste až budete na ploše - zmáčknout -ctrl-alt-delete - ukončit úlohu explorer.exe až se ukončí tak - dát vlevo nahoře - soubor - nová úloha a napsat - explorer.exe. Jinak nabídka start se zobrazuje ? Nebo je plocha úplně prázdná?

Obrázek uživatele Papaja

Když zmáčknu ctrl+alt+del tak se mi jen zobrazí moje přihlasovací jméno pak heslo,pak dám ok a dostanu se opět na uživatelsky učet.Který píše načítam osobní nastavení a pak hned ukládám nastavení dál se nedostanu,občas mě to pustí na plochu na které není vůbec nic ani start!!!!děkuji vám za další odpověd

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer ještě jednou,
podobný problém se tu řeší v jiném vlákně. Tam toto nastalo po smazání nějakých virů.... Každopádně navrhl jsem postup - při startu pc mačkat klávesu f8 a dostat se do nouzového režimu, zda ten bude fungovat normálně. Zkuste, dejte vědět.

Obrázek uživatele Papaja

Dobrý večer,
Bohužel v nouzovém režimu jsem to taky zkoušela.ale marně!Bylo to úplně to samé!Co by jste mi teda ještě doporučil?

Obrázek uživatele Honza

Ještě mě napadá, zda nemůže být pc nějak zavirovaný. Protože v kombinaci s odhlášením, že by pc takto blbnul. Nevím, zda se vyjádří kolegové, ale navrhnul bych pro začátek opravnou instalaci, v nejbližší době najdu nějaký dobrý návod, popřípadě něco sepíšu sám.

Obrázek uživatele Papaja

Předtím než jsem to ukončovala jsem do pc instalovala norton internet security 2009,a vše jsem nechala prověřit.Třeba to bude zavirované.Děkuji Vám za Vaší pomoc...a za další manuál jak postupovat dál.. :???:

Obrázek uživatele tatik

Osobně jsem se potkal se situací, kterou popisuje Honza. Projel jsem notně zavirovaný počítač, odstranil viry nebo infikované soubory a po naběhnutí počítače jsem koukal na obrazovku, kde bylo pouze pozadí a žádná ikona nebo lišta. Tato situace 100% souvisela s odstraněním virů.
Pomohla opravná instalace. Nebylo třeba formátovat. Ani se tenkrát neztratila žádná data (dopisy, fotky, videa, ...).
Pokud tedy máte instalační CD a kód, tak bych zkusil opravu instalace.

Obrázek uživatele Honza

Tak ještě otázka máte operační systém XP nebo Vista?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.