Přístup odepřen

Dobrý den , má problém se svým notebookem. Když stahuju třeba z torrentů tak musím stahovat jenom do složky Stažené soubory , protože když to chcu stáhnout rovnou do Program Files tak mi to vyhodí hlášku " Přísup odepřen " a stahování se zruší. Tak teď v tom mám pěknej bordel , mít hry rozházený na několika místech atd. Nevíte co s tím ? Počitač je můj , mám operační systém Win7 . Díky za odpovědi

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Navíc jsem chtěl dneska extrahovat soubor pomocí poweriso , samozřejmě se mi nic tak kam sem to extrahoval nezobrazilo a když jsem dal v horní liště " extrahovat " tak se mi objevil již známý Přístup byl odepřen .

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ty stahuješ již nainstalované hry? Stáhni hru do stažených souborů a pak jí odtamtud nainstaluj (do Prog. Files) a smaž instalačku.. Jinak doporučoval bych si tuhle ochranu nevypínat, myslím, že to ale jde změnit někde ve vlastnostech složky..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ne , např od kamaráda mám iso soubor ( f1 ) , je tam instalačka atd. Jenom když chcu soubor extrahovat , tak mi to vyhodí hlášku - extrahování nedokončeno (nebo nějak tak) , přístup byl odepřen. Problém je , že jednoduše všechno nechci přesouvat do stažených souborů , jen abych si to nainstaloval a pak si to hodit do složky Program files , kde si to schovávám. Jinak proč nedoporučujete ochranu nevypínat ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
Obrázek uživatele Jiří Moos

Asi tě pořád nechápu.. Normálně mountneš soubor ISO do virtuální mechaniky (Daemon Tools) a nainstaluješ hru jako z klasického DVD - nainstaluje se ti do Program Files. Někde během toho se ti ukazuje tahle hláška?

Nevypínal bych to, protože externí programy nemají k Program Files přímý přístup (potenciálně nebezpečné aplikace), musíš jim ho povolit (víš, co se kde děje..).

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já chci soubor ISO normálně extrahovat ( pomocí power iso ) do určité složky a pak to budu instalovat. Tam se mi zobrazí hláška

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jak to tak čtu, mě napadlo - ta cesta, do které chcete v Program Files extrahovat onen soubor, existuje? Nebo končí třeba v půlce a ty adresáře v té cestě jste si již dopsal, protože jste chtěl, aby je Power ISO dotvořil za vás?

Mně tohle třeba ve WinRaru nefunguje a taky mi to hlásí tuto hlášku. Když ale soubory vezmu a přetáhnu je myší do konkrétního místa, tak problém není.

Jinak jestli jsem to správně pochopil, chcete ISO extrahovat do Program Files, což je opravdu hloupost, jak říká Mozek. K čemu? Do Program Files pak nainstalujete již rovnou hru a instalačka již nebude potřeba. Postupoval bych tak, jak doporučujeme Mozek - ISO je obraz disk, tedy jej mountnout v nějaké virtuální mechanice (Daemon, Virtual Clone drive aj.) a instalovat. Poté už ISO potřeba nebude...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

OK , díky ... Já mám v program files složku , kde mám schovaný všechny ty isa , rary atd. , kdybych je ještě někdy potřeboval . Asi to budu dělat jak mi říkáte , asi to bude jednodušší . Jinak mi to nefunguje ani když to rovnou přetáhnu , když jdu přes horní lištu tak mi skočí chyba někdy kolem 90% , když to přetáhnu tak mi to hodí chybu hned na začátku . Zkusím to jak říkáte , třeba to fungovat bude


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.