Připojení na vzdálenou plochu (RDP) OS Vista Home Premium

Zdravím všechny, nevím, zda to lze nějak vyřešit, ale zatím jsem neuspěl. Potřeboval bych se připojit na vzdálený počítač, kde jsou Visty Home Premium přes vzdálenou plochu, tedy RDP. Z Vist na jiné pc s jiným OS se připojím bez problémů, ale na Visty to nejde a zjistil jsem, že Visty Home Premium ani tuto vlastnost nemají. Dá se s tím něco dělat?
Díky všem.

Obrázek uživatele rejnock

pravda je ze tuhle vlastnost nemaji ,,ale da se vyuzit sluzeb tretich stran.Osobne uz nekolik let pouzivam http://logmein.com/ Na danny pocitac se nainstaluje potrebny soft a pak se lze pomoci bezneho prohlizece pripojit z kterehokoliv mista.

Obrázek uživatele psychocowboy

bud logmein nebo ja pouzivam teamviewer... da se pouzit jak pro RDP tak treba jen pro prenos souboru...

Obrázek uživatele Rador09

Ano, tyhle produkty znám a využívám jich jen jako berličku, tedy tam, kde není veřejná IP nebo jiná možnost, ale jak bylo zmíněno, je to sw třetích stran a tomu pro tuto potřebu nejsem zrovna nakloněn.

Obrázek uživatele Rador09

Ale to je pro připojení, tedy klient z pc kde jsou Visty na jiný pc, ale já se pogtřebuji připojit na ty Visty z jiného pc.

Obrázek uživatele psychocowboy

no obavam se ze Home Premium, vzhledem k tomu, ze neobsahuji danou sluzbu, asi vzdalene nespravis...

Obrázek uživatele Rador09

No právě proto, že ji neobsahuje, tak se ptám, zda existuje jiný způsob, jak třeba danou službu rozchodit.....třeba, kdyby něco MS uvolnil, ale to jsem asi moc bláhový, že ;-)

Obrázek uživatele rejnock

Rador09 wrote:
No právě proto, že ji...

Mno to teda jsi :) vzdalenou plochu ve vetsich firmach potrebuji a tak si musi priplatit a MS si nenecha ujit takto penize.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.